Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ASUS a lansat o ediție specială ROG Phone 6 Diablo Immortal

ASUS a lansat o ediție specială ROG Phone 6 Diablo Immortal
Comentează 0

După Asus ROG Phone 6 Batman Edition, marca taiwaneză a făcut echipă cu Blizzard pentru a ne aduce un nou telefon pentru jocuri. Este vorba despre Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition, care este practic un ROG Phone 6. Acesta a fost decorat cu specificații și elemente din jocul mobil — atât extern, cât și intern, până la sunetele de notificare.

Cu alte cuvinte, cu ROG Phone 6 Diablo Immortal primești un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB de memorie RAM LPDDR5 și 512GB de stocare UFS 3.1, împreună cu comenzile de umăr AirTrigger 6 și difuzoarele stereo frontale ale seriei ROG Phone. Dar, potrivit Engadget, veți pierde micul ecran al lui Asus ROG 6 Pro din spate, dar, mai sunt multe de prezentat aici.

Asus ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition are un finisaj semimat „Hellfire Red” pe spate, care emite un efect special de flacără atunci când este privit din diferite unghiuri. Există, de asemenea, un logo Diablo Immortal iluminat RGB lângă demonul titular al jocului. Asus a extins personalizarea la software unde obțineți o temă exclusivă Diablo, pictograme, animații și efecte sonore. Toate celelalte, inclusiv încărcătorul și cablul de 65W, rămân aceleași. Dacă sunteți amator de jocuri pe ecran mare, compania Samsung a lansat în acest an un extraordinar monitor de jocuri: Samsung Odyssey Ark.

Acesta nu ar fi un telefon ediție specială dacă nu ar avea accesorii potrivite. Pe lângă „Immortality Ejector Pin” de culoare aurie pentru tava SIM, există și o lanternă UV „Fahir’s Light” pentru dezvăluirea detaliilor ascunse pe carcasa telefonului cu tematică Diablo. Puteți folosi același truc optic cu „Harta Sanctuarului”, deși scopul său real este acela de a împacheta încărcătorul și cablul - un pachet la îndemână pentru călătorii.

Telefonul, carcasa și știftul sunt ascunse într-o cutie de telefon de culoarea roșu sângeriu „Worldstone”, care este ea însăși ambalată alături de hartă într-o cutie mai mare „Horadric Cube”. Din păcate, la fel ca ROG Phone 6 original, AeroActive Cooler 6 alimentat de Peltier nu este inclus aici. Deci pentru amatorii de jocuri acest lucru va costa aproximativ 100 USD în plus.

ROG Phone 6 Diablo Immortal Edition este deja disponibil pe magazinul online ASUS din 18 noiembrie și costă 1.299 USD - cu 200 de dolari mai mult decât versiunea obișnuită. La același preț, puteți obține de fapt un ROG Phone 6 Pro (cu 18GB RAM și 512GB spațiu de stocare), dar dacă ați înțeles toate referințele Diablo menționate mai sus, atunci sunt șanse să nu vă supărați.


Scrie un comentariu

trimite