Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astăzi va avea loc finala concursului județean de frumusețe Miss Arad

Astăzi va avea loc finala concursului județean de frumusețe Miss Arad
Comentează 0

Finala concursului județean de frumusețe Miss Arad va avea și în acest an, un scop caritabil, Dj Sebuh și Mădălina Boroneanț fiind artiștii care vor performa la eveniment, susținând adunarea de fonduri pentru tratamentul unei fete de 11 ani, Alexia Mikloș din Arad, diagnosticată în primăvara acestui an, cu cancer la oase. De asemenea, toți banii obținuți din vânzarea de bilete de intrare vor fi donați pentru acoperirea cheltuielilor medicale ale Alexiei. Costul unui bilet este de 60 de lei, și se poate achiziționa de la Bijuteria Tresor by Gold Fashion din incinta Atrium Mall, începând cu luni, 23 august.

Pregătirile pentru finală au avut loc la Roca Brună, iar datorită poziționării locației, fetele au avut ocazia ca pe lângă antrenamente să se și relaxeze.

Pentru evenimentul care va avea loc miercuri, 25 august, concurentele au trecut de preselecția care a avut loc în data de 10 august, iar de atunci fetele au participat la o serie de activități care promovează autocunoșterea, dezvoltarea personală și care au avut ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

Finala concursului care se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Domeniul Lupaș, va fi un eveniment monden, cu momente artistice și prezentări de modă.

Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events.

 

 

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite