Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Astăzi NU se eliberează permise și NU se fac înmatriculări în totă țara. Defecțiune tehnică!

Șoferii care intenționau să-și schimbe astăzi permisele sau să depună diverse acte la Direcţiile de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din țară nu vor putea să fȘoferii care intenționau să-și schimbe astăzi permisele sau să depună diverse acte la Direcţiile de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din țară nu vor putea să facă acest lucru. Motivul? Nu va fi program cu publicul în niciun judeţ. acă acest lucru. Motivul? Nu va fi program cu publicul în niciun judeţ. 

Astăzi NU se eliberează permise și NU se fac înmatriculări în totă țara. Defecțiune tehnică!
Comentează 0

Asta din cauza unor defecţiuni tehnice la un server central, informează Ministerul Afacerilor Interne. Potrivit sursei citate, personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei, iar ministerul îşi cere scuze pentru neplăcerile create de această situaţie. 

,,Este strict o problemă tehnică un echipament de racire a unui server central a cedat aseară. Am încercat remedierea lui,  dar am constatat ca echipamentul nu mai poate fi repornit. Sperăm ca astăzi tot prin itermediul dumneavoastră(mass media - nr.r) să anunțăm cetățenii ca problema a fost rezolvată" a declarat Florin Catană, director la Direcţia Permise şi Înmatriculări.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite