Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociația "Ion Andreescu" Arad organizează în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, la Sala Clio, evenimentul "Salonul de iarnă" - 2021

Asociația
Comentează 0

Deschidem anul 2021 cu expoziția ”Salonul de iarnă”, eveniment organizat în colaborare cu Complexul Muzeal Arad, căruia îi mulțumim din nou pentru găzduire.
Datorită stării de alertă în care ne aflăm din cauza situației de pandemie COVID-19, ne vedem nevoiți să organizăm și această expoziție fără vernisaj, utilizând metoda online pentru deschidera și prezentarea evenimentului.
Evenimentul ”Salonul de iarnă”, găzduit de Sala Clio a Muzeului de Artă din Arad, aduce împreună 37 de artiști plastici dornici de-a veni în fața publicului arădean cu cele mai noi creații, rod al pasiunii lor pentru frumos iar pe simeze și pe stative vor fi expuse aproximativ 80 de lucrări de artă vizuală. Temele abordate în cadrul acestei expoziții sunt: portretul, peisajul, abstractul cât și natura statică. La realizarea acestor lucrări artiștii au folosit diverse tehnici, cum ar fi: uleiul și acrilicul pe pânză și pe carton, grafica, sculptura în lemn, mozaicul în semințe dar și tehnica de prelucrare digitală.
Cu ocazia acestui eveniment expun pe simezele Sălii Clio, alături de artiștii deja consacrați ai asociației, trei membri noi, și anume artiștii plastici: Fulvia Prundeanu, autodidact stabilit în prezent în Statele Unite ale Americii, Bianca Clepcea, elevă în clasa a XI – a, la Liceul de Artă "Sabin Drăgoi" din Arad și Ștefan Ziegler, student în ultimul an la Facultatea de Design din Arad. Le spunem bun venit în mijlocul nostru!
Lucrarea de pe afișul expoziției aparține artistului vizual, Ioana Moldovan.
Expoziția "Salonul de iarnă" poate fi vizitată la Sala Clio a Muzeului de Artă Arad, începând cu data de 20 ianuarie până în 31 ianuarie 2021.
La vizitarea expoziției folosirea măștii este obligatorie iar ca număr de persoane pot intra maxim 3-6 persoane simultan.

Vă așteptăm cu drag!

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite