Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Asociația ASPA One Life, condusă de către faimosul paramedic pe bicicletă, Cristian Mândruțău, în acțiune la Liceul Teoretic Cermei

Asociația ASPA One Life, condusă de către faimosul paramedic pe bicicletă, Cristian Mândruțău, în acțiune la Liceul Teoretic Cermei
Comentează 0

Încă un proiect de succes în care ne-am bucurat să cunoaștem, învățăm și demonstrăm importanța primului ajutor în cadrul fiecărui cetățean. Asociația ASPA One Life împreună cu Liceul Teoretic Cermei, reprezentat prin director: prof. Călin Lavinia și cu îndrumarea consilierului educativ, dar și a cadrelor didactice, și-a propus să pună în aplicare tot ceea ce înseamnă evidențierea importanței primului ajutor printre elevi și profesori, dar și în societate.

Elevii, vizibil entuziasmați, au dat dovadă de interes și implicare, ceea ce a dus la o desfășurare exemplară în cadrul proiectului. Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în cadrul proiectului și al protocolului de colaborare. Ne-am bucurat de bucuria copiilor, am învățat ce înseamnă educația elevilor în primele măsuri de prim ajutor, dar am și râs împreună cu ei.

 

Precizăm că Asociația de Salvare și Prim Ajutor "One Life" Arad este o organizație nonguvernamentală și al cărei fondator este chiar renumitul paramedic pe bicicletă, Cristian Mândruțău. Scopul și misiunea asociației este de a pregăti elevii și cetățenii in general în importanța cunoașterii si aplicarii măsurilor de prim ajutor, până la sosirea cadrelor de specialitate. Tot în cadrul statutului asociației se menționează activitatea prin care această organizație nonguvernamentală asigură în mod gratuit și voluntar primul ajutor folosind biciclete dotate cu echipamente de prim ajutor de bază și resuscitare, utilizând aparatură de ultimă generație printre care și defibrilatorul semi-automat. Asociația și-a început activitatea încă din luna februarie a anului curent. Așadar Asociația de Salvare și Prim Ajutor One Life deschide noi șanse către cetățeni în ceea ce înseamnă oferirea de prim ajutor de bază până la sosirea cadrelor de specialitate.

Galerie foto (19)


Scrie un comentariu

trimite