Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Artiști arădeni pe covorul roșu al Galei UNITER

Artiștii arădeni trăiesc în această seară emoțiile celei mai mari sărbători teatrale din România: Gala premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER), eveniment găzduit de Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Artiști arădeni pe covorul roșu al Galei UNITER
Comentează 0

Emoția este cu atât mai mare cu cât numele artiștilor arădeni stau înscrise la două categorii ale Galei din acest an: “Premiul pentru întreaga activitate”, acordat scenografului Doru Păcurar și o nominalizare pentru “Cel mai bun spectacol”:  pentru “Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban.  

“Pentru ca publicul să se bucure din plin de acest moment special, vom transmite live pe www.tvr.ro și pe www.uniter.ro sosirea pe covorul roșu a unora dintre cei mai apreciați artiști români ai momentului, începând cu ora 19.30. De la ora 20.00, publicul din Alba Iulia va putea urmări ceremonia acordării Premiilor UNITER în direct, pe un ecran amplasat în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul, situată în fața Palatului Princiar din Cetatea Alba Carolina.  Vom fi împreună în momentele anunţării câştigătorilor, când publicul, oriunde ar fi el, poate urmări în transmisiune directă spectacolul Galei pe TVR1 și Radio România Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro și www.uniter.ro și preluat de pagina de Facebook a UNITER.” – spun reprezentanții UNITER.

Juriul final format din Dragoş Buhagiar, Marina Constantinescu, Marcel Iureş, Ana Ularu și Alexa Visarion va decide cele 11 premii. La Gală va fi prezent și juriul de nominalizări, format din Călin Ciobotari, Alina Epîngeac și Ludmila Patlanjoglu.

 

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite