Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arsenie Boca: Iată care sunt cele 5 evenimente care vor lovi România în viitor

Arsenie Boca: Iată care sunt cele 5 evenimente care vor lovi România în viitor
Comentează 0

Arsenie Boca, martir al inchisorilor comuniste, a lasat in urma sa o serie de profetii despre Romania. Desi nu a mai apucat sa vada tara noastra libera, el a prezis unele evenimente cu atata precizie, incat cei care le citesc sunt cutremurati. Duhovnicul a facut mai multe profetii cutremuratoare despre tara noastra.

1. PROFETII DESPRE ROMANIA: “TREI TARI NE VOR OCUPA”

Profetiile lui Arsenie Boca nu se regasesc in scrierile lui, ci au fost povestite de cei care au stat de vorba cu duhovnicul.

“Odata mi-a zis ca, intr-o noapte, catre ziua, ne vor ocupa trei tari: Ungaria, Bulgaria si Rusia. Atunci eu am zis: «Ungurii or sa ne ocupe pe noi?», iar el mi-a spus: «Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc»” (Chis Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mures)

2. PROFETII DESPRE ROMANIA: “MULTI VOR PLECA, PUTINI SE VOR INTOARE”

O alta profetie a lui Arsenie Boca este legata de faptul ca Romania se va confrunta cu o puternica emigratie.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”.

3. PROFETII DESPRE ROMANIA: “VOR VENI NECAZURI MARI”

“Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului. Ne-om duce la Muntii Fagarasului si la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista («Atunci vor incepe sa spuna muntilor: Cadeti peste noi!, si dealurilor: Acoperiti-ne!» – Lc.23, 30). Si ne-om duce la morminte sa iasa afara si sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”.

4. PROFETII DESPRE ROMANIA: “VOR PUNE IMPOZITE, TAXE SI ALTE INGRADIRI. VOR LUA TOTUL!”

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

5. PROFETII DESPRE ROMANIA: “STEAUA CU CINCI COLTURI VA DISPAREA”

“Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi , anarhia si va fi vai si amar de lume”. (Cornea Elena, Harseni)

sursa: efemeride.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite