Târgul ARpicultura, 24  25 februarie 2024

Târg cu vânzare pentru apicultori și pentru public. Oferta celor peste 40 de expozanți cuprinde:

  • standuri cu produse apicole: miere, polen, propolis, ceară, suplimente alimentare pe bază de miere, produse apiterapeutice, produse cosmetice etc.
  • producători și comercianți de produse destinate apiculturii, utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente și altele.

Împreună cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, co-organizatorul târgului, sâmbătă, 24.02, ora 11, vor fi organizate conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: probleme şi noutăţi în domeniul apicol, probleme UE privind politica agrară, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Tot sâmbătă va avea loc şi Adunarea Generală a membrilor Asociației Crescătorilor de Albine din România, Filiala Județeană Arad la care sunt convocaţi toţi apicultorii-membri ACA, Filiala Judeţeană Arad.

Programul evenimentului:

Sâmbătă, 24 februarie, 9:00 – 18:00.

Duminică, 25 februarie, 9:00 – 16:00

https://www.facebook.com/arpicultura/

Expoziţia Fishing&Outdoor, 22 – 25 februarie 2024, Expo Arad, Pavilion A

Cea de-a cincea ediție Fishing&Outdoor Expo va găzdui peste 100 de branduri de renume din domeniul pescuitului, articole pentru vânătoare, precum și vehicule de camping sau produse dedicate activităților în aer liber. Fishing&Outdoor EXPO ARAD 2024 este mai mult decât o expoziție, este o celebrare a pasiunii, o ocazie de a împărtăși cunoștințe și de a crea legături durabile în comunitate. Vizitatorii sunt așteptați nu doar să achiziționeze și să selecteze din gama largă de produse, ci și să schimbe experiențe legate de pescuitul sportiv și nu numai. Este un eveniment ideal pentru a cunoaște comunitatea pescarilor și a iubitorilor de activități în aer liber, pentru a face schimb de experiențe și pentru a te bucura de cele mai recente inovații în domeniu.

Programul evenimentului

Vineri, sâmbătă, 23 şi 24 februarie, 10:00 – 18:00

Duminică, 25 februarie, 10:00 – 15:00

https://fishingexpo.ro/

INTRAREA ESTE GRATUITĂ LA AMBELE EVENIMENTE!