Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arbori smulşi la Şiştarovăţ pentru a face loc unei parcări a Primăriei; ce măsuri a luat Garda de Mediu

Şase arbori au fost smulşi din pământ la Şiştarovăţ, pentru a face loc unei parcări a Primăriei. Responsabilii nu au scăpat însă cu faţa curată, având în vedere că toată povestea a ajuns la urechile comisarilor Gărzii de Mediu.

Arbori smulşi la Şiştarovăţ pentru a face loc unei parcări a Primăriei; ce măsuri a luat Garda de Mediu
Comentează 0

„În urma unei sesizări primite la Gardă Națională de Mediu-Comisariatul Județean Arad în care se reclamă smulgerea unui număr de 6 arbori din fața Primăriei Șiștarovăț în vederea amenajării unei parcări, comisari ai Gărzii Naționale de Mediu s-au deplasat la locația semnalată unde au constatat că cele menționate în sesizare se confirmă. Deși exista HCL 65/27.11.2020 a Consiliului local Șiștarovăț în care se aprobă realizarea lucrărilor «PARCARE SEDIU PRIMĂRIE» , s-a trecut la realizarea acestora fără a fi îndeplinite cerințele Legii 24 din 2007-privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților.

S-a aplicat sancțiunea prevăzută în Legea 24/2007, respectiv amendă de 5.000 lei iar ca măsură compensatorie plantarea a unui număr de 8 arbori pe domeniul public din fața sediului Primăriei Șiștarovăț”, susţin reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite