Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul, pe podium la Festivalul Mamaia Copiilor. Maria Anastasia Solomie s-a întors de la Constanța cu două premii importante Adăugat acum 1 zi 22 de ore

 La doar13 ani, Maria Anastasia Solomie a reușit să urce Aradul pe podium, la Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor” 2021. Maria a obținut Premiul III la secțiunea Interpretare și Premiul Special cu prima sa compoziție "Zile și nopți ", orchestrație Dionisie Szabo, la secțiunea Elevi compozitori.

Aradul, pe podium la Festivalul Mamaia Copiilor. Maria Anastasia Solomie s-a întors de la Constanța cu două premii importante Adăugat acum 1 zi 22 de ore
Comentează 0

Din juriu au făcut parte: Adrian Romcescu - președinte juriu, cantautoarea Dora Gaitanovici, compozitorul Viorel Gavrila, Bogdan Dragomir de la Radio România și  directorul festivalului, Liviu Manolache (actor și regizor).

Aproximativ 180 de copii au participat la a XX-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare “Mamaia Copiilor”- 2021, organizat de Asociatia Culturala ''MAMAIA COPIILOR'' , Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din Romania, Societatea Română de Radio, Radio Romania Regional, Casa de Cultura a Sindicatelor- Constanta, Teatrul de Copii si Tineret ‘’Calutul de Mare’’ cu sprijinul Consiliului Judetean Constanța.

Maria Anastasia Solomie este elevă la Colegiul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad și urmează cursurile Cercurilor de Formație muzică ușoară, Pian, ECD și Jurnalism, la Palatul Copiilor Arad.

Manuela Codrean

prof. coord. Cercul de Jurnalistică

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite