Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul, pe locul 5 în Top-ul Forbes Best Cities!

Deputatul PNL Glad Varga a preluat, în numele primarului Gheorghe Falcă, premiul municipiului Arad, în cadrul evenimentului Top Forbes Best Cities, organizat în seara zilei de 26 iunie 2018, la București.

Aradul, pe locul 5 în Top-ul Forbes Best Cities!
Comentează 0

Onorantul loc 5 în acest clasament atestă traiectoria ascendentă a Aradului, atât pe palier economic, cât și pe plan social, cultural și al dezvoltării eco-urbane.

Experții Forbes și-au fundamentat decizia printr-o analiză riguroasă a proiectelor care propulsează Aradul în eșalonul superior al orașelor din Top Forbes Best Cities: cele peste 30 de hot-spot-uri active, sutele de acces point-uri la internet, montate în școlile din municipiu, sistemul public de iluminare cu LED, sistemul de supraveghere cu camere video etc.

„Am avut deosebita onoare de a participa la Gala Forbes Best Cities și de a prelua trofeul de recunoaștere destinat Aradului și  administrației arădene. Top Forbes Best Cities propune cele mai bune orașe pentru business, care au investit atât în segmentul economico-social, prin investiții proprii și prin atragerea celor străine, cât și în zona green, aplicând politici de mediu în dezvoltarea eco-urbană. Sunt onorat şi mândru de acest premiu câştigat de administrația arădeană. Premiul reflectă recunoaşterea lucrurilor bune care se pun în practică la Arad. Oraşul nostru este un model de bune practici pentru foarte multe orașe din România.”, a declarat deputatul Glad Varga.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite