Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul mai are o echipă feminină de fotbal

Aradul mai are o echipă feminină, Viitorul

Aradul mai are o echipă feminină de fotbal
Comentează 1

Viitorul Arad își desfășoară antrenamentele și jocurile oficiale din liga a III-a , în care activează, pe terenul din Sînleani. Antrenoarea acestei echipe este Valentina Calalb (Haida), fostă jucătoare acum câțiva ani buni la ” UTA, Tânăra Doamnă”. Le-a dus lângă ea , ca jucătoare și pe fostele coechipiere de la UTA, Andrada Vanu și Monika Meszaros precum și pe Ileana Preală de la Ineu.

Andrada a fost astăzi protagonista a două dintre cele trei goluri ale scorului de 3-2 cu care au câștigat arădencele în meciul de la Baia Mare, pe stadionul ”Ferneziu” împotriva echipei ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

După cum se vede în fotografie, terenul a semănat cu un loc unde se făceau mai demult văiugile, pe el disputându-se cu două ore înainte un meci din liga I feminină, iar Viitorul Arad a jucat în inferioritate numerică din minutul 15.

După ce elevele lui Vali Haida au condus cu 2-0, au fost egalate, iar golul victorios a fost înscris de Alexandra Guțu în minutul 82 al partidei.

Iată componența echipei ACS Viitorul Arad:

Iolanda Meszaros, Ileana Preală, Gabriela Covaci, Marina Dreucean, Ioana Cristea, Alexnadra Vamanu, Laura Mihăies, Andrada Vanu,Alexnadra Guțu,Estera Prunar, Anamaria Covaciu

Rezervă: Valentina Calalb

Miercuri , 24 martie, echipa Viitorul Arad va întâlni într-un meci contând pentru Cupa României pe Piros Security Lioness.

Meciul va începe la ora 15

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite