Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii sunt așteptați pe platoul din fața Primăriei, pentru a sărbători „Valentine`s Day” într-un mod inedit - FOTO

Începând cu ora 11.00, arădenii pot veni în fața Primăriei Arad pentru a se căsători.... pentru o zi. Și nu numai atât. Reprezentanții Primăriei au pregătit nenumărate premii și concursuri și pentru cei care doresc să se fotografieze cu inima uriașă plasată în centrul platoului. Cei care postează poza de cuplu făcută cu decorul de inimi, amenajat pe platoul Primăriei, în secțiunea comentarii de pe pagina de Facebook a instituției au şansa să câştige unul dintre premiile puse la dispoziție cu generozitate de către sponsori - Arsat Industry și Hai Extrusion. 

Arădenii sunt așteptați pe platoul din fața Primăriei, pentru a sărbători „Valentine`s Day” într-un mod inedit - FOTO
Comentează 1

Astfel, astăzi, 14 februarie 2021, când în întreaga lume este marcată Valentine’s Day și în 24 februarie 2021, când românii sărbătoresc Dragobetele, între orele 11.00 - 20.00,  într-un igloo decorat adecvat, vor fi „oficiate“ căsătorii pentru o zi. Tot pe platoul din fața Palatului Administrativ, a fost amenajat și „Tunelul iubirii“, prin care perechile pot să treacă înainte sau după „oficierea“ căsătoriilor de o zi. „Este o vreme minunată, îi așteptăm pe toți arădenii cu drag!”, spun organizatorii. 

Am venit de dimineață, să nu prindem aglomerația. Copiilor le place foarte mult acest eveniment, e o idee foarte reușită. Dacă tot nu avem festivaluri, e bine că s-a organizat acest eveniment, măcar puțin să mai schimbe atmosfera. Chiar și de Paști nu trebuie să fie concerte sau să aducă gheretele înapoi, dar măcar așa ceva simbolic organizat, să se bucure copiii”, ne-a spus o doamnă aflată de dimineață în fața Primăriei. 

Așadar, multe surprize plăcute sunt pregătite astăzi pentru toți arădenii la evenimentul organizat cu prilejul lunii iubirii, numit „Îndrăgostit de Arad”.

Galerie foto (31)


Scrie un comentariu

trimite