Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii s-au bucurat de natură în Parcul Natural Lunca Mureșului

Zeci de copii însoțiți de părinți au petrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva ore plăcute la Centrul de Vizitare Ceala din Parcul Natural Lunca Mureșului, în cadrul evenimentului "Ride on to forest".

Arădenii s-au bucurat de natură în Parcul Natural Lunca Mureșului
Comentează 0

Evenimentul a constat într-o plimbare în familie, cu biciclete, tricilete și trotinete, cu plecare de la kilometrul zero al Aradului spre Centrul de Vizitare Ceala, unde copiii (dar nu numai!) au avut parte de mai multe activități. Între altele, au învățat cum să obțină cerneală din "ingrediente" naturale, s-au lăsat purtați pe tiroliană și au parcurs un traseu cu bicicletele prin pădure, prilej cu care au avut parte și de educație ecologică și au aflat lucruri interesante despre flora și fauna din Parcul Natural Lunca Mureșului.  

De remarcat, că evenimentul de la Centrul de Vizitare Ceala s-a bucurat și de atenția și prezența primarului Călin Bibarț.

Acțiunea a fost organizată de Bianca Morariu PR & Events şi Paula Tamas, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, Centrului Municipal de Cultură Arad, R.N.P. Romsilva - Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A. și Cercetașii României Phoenix Arad.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite