Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii din Vlaicu s-au bucurat de Caravana Sportului!

Caravana Sportului Arădean a poposit sâmbătă în Vlaicu. Cluburile sportive au oferit demonstrații, activități și îndrumare participanților. Un număr mare de copii și părinți au răspuns invitației la sport și au petrecut câteva ore agreabile la acest eveniment.

Arădenii din Vlaicu s-au bucurat de Caravana Sportului!
Comentează 0

„Familii și copii din  Vlaicu s-au bucurat de sport și mișcare la Caravana Sportului Arădean! Au fost câteva ore minunate, în care copiii și familiile lor s-au familiarizat cu oferta cluburilor sportive. Îmi doresc ca mulți dintre ei să facă pasul spre sportul de performanță, pentru o viață sănătoasă și disciplinată. Vacanța de vară este prilejul potrivit pentru a descoperi sportul preferat. Caravana poposește săptămâna viitoare în cartierul Alfa. Vă așteptăm!”, a spus deputatul PNL Sergiu Bîlcea, inițiatorul proiectului.

Caravana Sportului Arădean este un eveniment organizat de Consiliul Județean și Centrul Cultural Județean, în parteneriat cu deputatul PNL Sergiu Bîlcea. Anul a acesta este în desfășurare a doua ediție. Au avut loc deja întâlniri în cartierele Micălaca (parcul Orizont) și Aurel Vlaicu (parcare Kaufland). Ultimul popas va fi făcut sâmbătă 24 iunie, între orele 12 și 16, în parcul din cartierul Alfa.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite