Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii din Grădiște au rămas fără gaz; vezi ce s-a întâmplat

Potrivit Delgaz Grid, urmare a lucrărilor de cablare realizate, ieri, de o companie de utilități, a fost avariată conducta de gaze naturale care alimentează consumatorii din municipiu. Pentru remedierea avariei, în cursul zilei de astăzi, compania a fost nevoită să efectueze manevre în sistemul de distribuție a gazelor naturale care au produs sistarea temporară a alimentării cu gaz în cartierul Grădiște.

Arădenii din Grădiște au rămas fără gaz; vezi ce s-a întâmplat
Comentează 0

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după remedierea avariei, începând cu ora 23:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegere”, se arată într-un comunicat de presă al furnizorului.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite