Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii de la X-Style Mini Kids pleacă la mondialele de dans hip-hop din SUA

Din postura de campioni naţionali ai categoriei “junior”, arădenii fac parte din delegaţia care va reprezenta România la cel mai important eveniment mondial destinat dansului hip-hop : World Hip- Hop Dance Championship 2019.

Arădenii de la X-Style Mini Kids pleacă la mondialele de dans hip-hop din SUA
Comentează 0

Competiţia va avea loc în Phoenix, Statele Unite ale Americii, unde sunt aşteptate delegaţii din peste 50 de ţări. Dincolo de miză competiţie ( titlul de campioni mondiali ) acest eveniment este o adevărată olimpiada a dansului hip hop şi timp de o săptămână ( 4- 11 august) cei mai buni dansatori, instructori şi coregrafi din lume se întâlnesc pentru a-şi împărtăşi   experienţa.

“ Suntem  mândri că reuşim, şi în acest an, să ajungem la o competiţie de asemenea nivel. Pentru noi este o realizare care vine ca urmare a muncii depuse de dansatorii noştri şi a rezultatelor obţinute de ei dar şi a sprijinului acordat de către cei care s-au implicat în susţinerea noastră şi mă refer aici la sponsori. Le mulţumim pe această cale, încă o dată, că sunt alături de noi. “ – Maura Cosma, instructor-coregraf.

Emoţiile unei asemenea competiţii sunt inerente iar pregătirile au fost solicitante şi intense.Tinerii dansatori arădeni au avut   în lunile iunie şi iulie ore întregi de antrenament în speranţa unei evoluţii cât mai bune pe scenă din Phoenix.

“Concomitent cu  satisfacţia participării la acest eveniment trebuie să ştiţi că pe umerii noştri este şi o responsabilitate mare întrucât noi, alături de ceilalţi membrii ai delegaţie, suntem imaginea dansului românesc şi suntem conştienţi că trebuie să facem tot ce ne stă în putere să reprezentăm cu succes Aradul şi România.”- Dorian Cosma, instructor-coregraf.

Sâmbătă arădenii vor începe călătoria lor spre SUA , le dorim mult succes!

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite