Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii acaparează industria sportivă! Constantin Bîscă, arădeanul campion la culturism, deschide porțile sălii XOX Gym pentru cursurile organizate de Fitness Education School!

Constantin Bisca, aradeanul de 51 de ani, campion la culturism, isi deschide portile propriei sali de fitness XOX Gym, pentru a pune la dispozitie tuturor aradenilor interesati de un stil de viata sanatos, oportunitatea de a participa la Cursul de Instructor Fitness & Personal Trainer organizat de Fitness Education School.

Arădenii acaparează industria sportivă! Constantin Bîscă, arădeanul campion la culturism,  deschide porțile sălii XOX Gym pentru cursurile organizate de Fitness Education School!
Comentează 0

Lansata pe piata din Romania de 5 ani de zile din pasiunea pentru sport, sanatate si excelenta, Fitness Education School a format aproximativ 2500 de cursanti in peste 13 orase din Romania, avand in componenta peste 40 de formatori cu experienta pe domeniul fitness-ului si al nutritiei: Campioni Nationali, Campioni Internationali, Campioni Balcanici si Doctori Nutritionisti.

Constantin Bisca este unul dintre cei mai ambitiosi sportivi de performanta, care nu isi doreste doar sa castige concursuri, ci si sa ajute si sa indemne lumea catre un stil de viata sanatos. Aradeanul sfatuieste tinerii din ziua de azi sa mai renunte la telefoane, calculatoare si cluburi si sa inceapa sa vina la sala, sa invete ce inseamna sanatatea si sportul.

De aceea Constantin a ales sa sustina Fitness Education School si sa puna la dispozitia scolii, sala lui de fitness XOX Gym, unde se vor desfasura cursurile. Mai mult de atat, Francisc Andrasoni, unul dintre cei mai buni antrenori ai salii s-a alaturat echipei Fitness Education School ca si master trainer.  Francisc Andrasoni a inceput sa practice bodybuilding-ul inca din 1988 si a avut rezultate exceptionale, ca si Campion National, Castigator Cupa Romaniei si Vicecampion Balcanic.

„De 5 ani pe langa activitatea de sportiv de performanta, ma ocup cu antrenamente personale pentru cei pasionati de fitness, bodybuilding dar si de un stil de viata sanatos si care isi doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii. De-a lungul anilor am dobandit experienta in a lucra cu oamenii dar si de a ii intelege, de a le crea antrenamente personalizate pentru fiecare persoana in parte, de la cele mai simple pana la cele mai complexe. De aceea am ales sa devin Master Trainer la Fitness Education School, ca sa pot sa impartasesc mai departe cunostintele mele si celor care isi doresc o cariera in domeniul sportiv. ” Sustine Francisc.

Alaturi de Francisc Andrasoni cursantii vor invata notiuni despre nutritie, anatomie, biomecanica, antrenamentul in sala de fitness si antrenamentul functional. Vor invata din experienta lui ca si sportiv de performanta si toate secretele unui antrenor personal de succes.

Constantin Bisca isi deschide portile salii XOX Gym pentru urmatorul Curs de Instructor Fitness & Personal Trainer in data de 09 Martie iar Francisc Andrasoni va asteapta sa deveniti Antrenori Personali de success.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite