Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeni la trei concursuri de înot

Arădeni la trei concursuri de înot
Comentează 0

Activitate competițională intensă a înotătorilor masters de la CSM Arad! Numele orașului Arad a apărut pe tabela electronică al Campionatului Mondial de la Doha (Qatar) orașul nostru fiind reprezentat de către doi sportivi: Honoriu Botezatu, care a obținut locurile 9, 10 și 11 la probele de 100m, 50m și 200m spate iar Adalbert Karpati a atins recorduri personale.

Menționăm faptul că la competițiile internaționale de înot masters, sportivii concurează pentru clubul sportiv al orașului pe care-l reprezintă, nu pentru țară. La maratonul de 2,5 km de la Timișoara, au participat trei înotători care, după cele 100 de lungimi (bazinul fiind de 25m) s-au clasat pe podiumul competiției după cum urmează: Vladimir Georgescu și Norbert Rusu loc 1, iar Valentin Retezar locul 2.

La concursul internațional de la Békéscsaba sportivii arădeni au obținut următoarele rezultate: Ștefan Onea un loc 2 și un loc 3, Cristian Vălan trei locuri 1, două locuri 2, Valentin Retezar un loc 1 și trei locuri 3, Robert Hermann două locuri 1, Dan Schramco un loc 1, Csaba Nagy un loc 1, Vladimir Georgescu un loc 1 și un loc 2, ștafeta de 4×50m liber loc 2 (Onea, Vălan, Schramco, Nagy). La proba de 400m liber categoria 50-54 ani a fost podium arădean prin sportivii R. Hermann, C. Vălan și V. Retezar!

 

Cristian Lucian Mladin 
 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite