Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Marius Copil va participa în 2 probe la Wimbledon!

Arădeanul Marius Copil va participa în 2 probe la Wimbledon!
Comentează 0

Ajuns pe locul 83 ATP, arădeanul Marius Copil (83 ATP) va participa la Wimbledon. După ce săptămâna trecută a fost nevoit să abandoneze după un singur set semifinala turneului Challenger de la Nottingham din cauza unor dureri la umăr, pauza de refacere şi decizia de a nu mai juca la Eastbourne l-au ajutat pe Coopil să fie pregătit pentru primul său turneu de Mare Şlem la care are asigurat direct accesul pe tabloul principal. 

Jucătorul în vârstă de 26 de ani este pregătit pentru două probe, atât la simplu, cât şi pentru dublu. Marius Copil este înscris pentru prima dată în carieră în proba de dubliu a unui turneu de Mare Şlem, alături de spaniolul Fernando Verdasco - ultimul campion al turneului de la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, de la Bucureşti.

Marius Copil şi Fernando Verdasco sunt a 37-a echipă admisă direct pe tabloul principal de dulbu potrivit listei oficiale publicate pe site-ul turneului londonez, una pe care mai apar şi alţi doi români - Horia Tecău alături de Jean-Julien Rojer (a noua pereche pe listă) şi Florin Mergea alături de Aisam-Ul-Haq Qureshi (echipa cu numărul 15).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite