Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Dennis Man ajunge la Parma

Dennis Man (22 de ani) va ajunge la Parma în schimbul a 12 milioane de euro, după cum digisport.ro a anunțat în această seară. Mutarea a fost confirmată și de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, scrie digisport.ro

Arădeanul Dennis Man ajunge la Parma
Comentează 0

„Da, domnul Man are meci duminică pentru Parma”, a declarat Gigi Becali, finanțatorul bucureștenilor, pentru digisport.ro. Totodată, Becali a lăsat de înțeles că a renunțat la acea scrisoare de garanție bancară pe care voia să o ceară patronului grupării din Serie A.

Intraţi AICI pentru detalii.

Transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma e făcut în linii mari, conform unor informații de ultimă oră obținute de GSP.ro. Jurnaliștii italieni anunță și ei că în următoarele ore se vor semna actele. Părțile s-au înțeles pentru 13 milioane de euro + 2 în bonusuri, scrie şi Gazeta Sporturilor. Gazeta a luat legătura cu jurnaliștii italieni, care au dezvăluit detalii din contractul lui Man. Dennis va semna pe cinci sezoane și jumătate cu Parma. Cel mai bun fotbalist român al anului 2020 ar urma să încaseze 900.000 de euro/sezon, dublu decât Valentin Mihăilă, și de trei ori cât primește în prezent la FCSB, mai anunţă gsp.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Foto: fanatik.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite