Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Codrin Gavra participă la selecţia pentru desemnarea procurorului şef adjunct al DNA

Arădeanul Codrin Gavra participă la selecţia pentru desemnarea procurorului şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. De menţionat că acesta a fost delegat, în aprilie anul trecut, să ocupe această funcţie.

Arădeanul Codrin Gavra participă la selecţia pentru desemnarea procurorului şef adjunct al DNA
Comentează 0

Potrivit unui anunţ făcut, ieri, de Ministerul Justiţiei, Comisia de verificare a îndeplinirii condiţiilor de paeticipare la selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea funcţiilor vacante de conducere a validat mai multe dosare, printre care şi cel al lui Codrin Gavra.

Astfel, pentru funcţia de procuror şef al Secţiei de resurse umane şi documentare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost înregistrată o candidatura lui Cătălin Andrei Popescu. Pentru funcţia de procuror şef al DIICOT şi-au depus candidatura Daniel Horodniceanu, care a mai condus instituţia în perioada 2015 - 2018, Oana Daniela Pâţu şi Ioana Bogdana Albani. Ioana Bogdana Albani şi-a depus îns candidatura şi pentru funcţia de procuror şef adjunct al DIICOT, funcţie pentru care concurează cu Mihaela Larisa Iosipescu. La DNA, Codrin Gavra candidează pentru funcţia de procuror şef adjunct. La funcţia de procuror şef al  Secţiei de combatere a corupţiei candidează Andreea Oana Nica şi Ioan Amariei, la funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie candidează Silviu Paul Dimitriu, iar la funcţia de procuror şef al Seciei judiciare penale şi-a depus candidatura Monica Erika Danciu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite