Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul care și-a găsit mașina turtită la Polivalentă a fost despăgubit parțial. Răspunsul ULUITOR al Poliției

Arădeanul care și-a găsit mașina avariată în parcare lângă Polivalentă, vineri seară, a reușit să intre în contact cu șoferul fugar, însă pentru asta nu a beneficiat de ajutorul Poliției, care i-a sugerat să facă singur ancheta.

Arădeanul care și-a găsit mașina turtită la Polivalentă a fost despăgubit parțial. Răspunsul ULUITOR al Poliției
Comentează 568

După ce ARQ a publicat povestea, pentru ca arădenii să ajute la prinderea șoferului fugar, vinovatul s-a speriat și l-a căutat pe păgubit. A folosit, însă, un număr de telefon neînregistrat, de pe care a trimis un mesaj.

”Am primit un mesaj în care autorul și-a cerut scuze și mi-a cerut o adresă la care să îmi trimită bani. Eu am vrut să ne întâlnim, dar nu mi-a răspuns la apelurile telefonice. Am verificat numărul și am constatat că nu e înregistrat. În cele din urmă, i-am dat adresa, pentru a recupera cel puțin o parte din pagubă, și mi-a trimis 300 de euro. Evident, nu acoperă prejudiciul creat, dar am fost nevoit să accept și atât, decât nimic”, ne-a declarat arădeanul.

A ales să facă pace cu autorul faptei pentru că la Poliție nu a găsit prea mult ajutor. Când a vrut să depună plângerea, sâmbătă, polițistul care i-a dat formularul l-a trimis acasă să-l completeze acolo, sugerându-i, însă, ca înainte să revină să își facă singur investigațiile.

”Polițistul mi-a spus să nu îmi fac speranțe prea mari, pentru că au  50 – 100 de cazuri cu autori necunoscuți pe săptămână. Mi-a spus să investighez eu, să întreb locuitorii dn zonă dacă au văzut ceva sau au imagini de la sistemele de supraveghere video. Din păcate, pe înregistrările video pe care le-am primit de la oameni din zonă nu se vede nimic”, ne-a declarat proprietarul mașinii avariate.

Arădeanul a ales să-și retragă plângerea, chiar dacă nu a ajuns să-l cunoască pe cel care i-a lovit mașina și a fugit.

CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ: Și-a găsit mașina ”praf” în parcare, lângă Polivalentă. Ajută-l să-l găsească pe șoferul fugar!
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite