Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spania. O arădeancă a fost ucisă de concubin, care s-a spânzurat după comiterea crimei

Nicoleta B., în vârstă de 51 de ani, o asistentă medicală care timp de 19 ani a lucrat ca tehnician de bloc operator la spitalul San Camillo din Treviso, a fost înjunghiată de partenerul ei, în vârstă de 54 de ani, Ioan C., și el din județul Arad. Cei doi se cunoscuseră cu doi ani mai devreme. După crimă, bărbatul s-a spânzurat lângă trupul femeii.

Spania. O arădeancă a fost ucisă de concubin, care s-a spânzurat după comiterea crimei
Comentează 1

Crima a avut loc în Castellon de la Plana, lângă Valencia, Spania, oraș în care femeia se mutase pentru a-i fi alături bărbatului pe care îl cunoscuse și unde își găsise de lucru într-un spital. Colegii Nicoletei au alertat Poliția după ce vineri nu s-a prezentat la serviciu și nu a răspuns la telefon. Cei care au cunoscut-o pe arădeancă în zona Treviso, Italia, unde femeia a locuit timp de mai mulți ani și unde actualmente locuisc fiul său, în vârstă de 26 de ani, și fostul soț, au fost cutremurați de vestea morții sale. 

A fost șoc mare în Treviso, în rândul colegilor cu care lucrase ca asistentă medicală înainte de a se muta în Spania, la Castellon. 

 

Sursa: rainews.it


Scrie un comentariu

trimite