Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ARĂDEANCA MĂDĂLINA BORONEANȚ – APARIȚIE ÎN VIDEOCLIPUL LUI GABRIEL COTABIȚĂ

ARĂDEANCA MĂDĂLINA BORONEANȚ – APARIȚIE ÎN VIDEOCLIPUL LUI GABRIEL COTABIȚĂ
Comentează 0

Mădălina Boroneanț este o veche prietenă a publicului arădean, datorită aparițiilor artistice, aceasta interpretând muzică ușoară de mai bine de 10 ani. Absolventă a Școlii Populare de Artă din Arad, Mădălina a ales calea muzicii și studiază la Școala de muzică a Crinei Mardare din București, studentă fiind la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Totodată, Mădălina este co-prezentatoarea unei emisiuni dedicate tinerilor, „Privește Tânăr” , care se difuzează la Tv Arad.

Acum două săptămâni, Mădălina a surprins publicul într-un mod plăcut, deoarece a apărut, ca actor, într-un nou videoclip al îndrăgitului artist Gabriel Cotabiță. Piesa se numește „De unde vine iubirea” și a fost scrisă de către prietenul artistului de-o viață, Iulian Vrabete (membrul trupei Holograf).

„Pentru mine a fost și este o mare onoare să fiu parte din acest proiect. Mă bucur că mi s-a oferit această ocazie. Am cunoscut mulți oameni minunați, oameni care se implică și fac totul din pasiune și dragoste pentru artă. Videoclipul s-a filmat în două locuri superbe din București și am avut ocazia să o cunosc pe frumoasa doamnă Dana Săvuică, cea care a fost colega mea de platou pentru două zile. Domnul Gabriel Cotabiță, în ochii mei, este un mare artist, o legendă. Mereu am apreciat oamenii care transmit prin piesele lor, oameni care sunt cu adevărat demni de laudă și respect. Am primit foarte multe mesaje și m-am bucurat foarte mult când am văzut atât de multă susținere din partea arădenilor mei, din partea prietenilor și chiar e necunoscuților. Sper să am parte de susținerea publicului și în viitor, deoarece mă pregătesc pentru o carieră în domeniul muzical.” , ne-a declarat Mădălina Boroneanț.

Gabriel Cotabiță a debutat în anul 1975 în muzica rock, alături de grupul Redivivus, devenind în scurt timp o vedetă a genului. Au urmat recitale de excepție pe scene importante din țară, precum Festivalul de la Mamaia și Festivalul “Cerbul de aur”, ce i-au consolidat statutul în istoria muzicii din România.

Dacă doriți să vedeți videoclipul și dumneavoastră, click aici:

https://www.youtube.com/watch?v=vlY4mmPrIIM

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite