Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arad Open Air: muzică și dans pe plaja de la Ghioroc

Arad Open Air: muzică și dans pe plaja de la Ghioroc
Comentează 0

Prima noapte de festival a fost una cu adevărat nebună și plină de energie debordantă. Fanii AOA au revenit cu entuziasm și bucurie, gata să se bucure de fiecare moment al petrecerii. Pe plaja Ghioroc, într-un cadru idilic, aceștia au dansat până la răsăritul soarelui, sub ritmurile muzicii unor artiști renumiți, cu picioarele în nisipul fin.

 

 

 

În prima noapte de petrecere, atmosfera a fost incendiară, iar artiștii mult așteptați care au urcat pe scenă au contribuit la această experiență de neuitat. Sunetele vibrante și ritmurile contagioase au animat mulțimea, care a dansat cu pasiune și extaz, înconjurați de atmosfera magică a plajei Ghioroc. Yny Sebi și Azteca au fost unii dintre cei mai aclamați artiști care au întreținut distracția seara trecută.

 

Distracție și voie bună în cea de-a patra zi de festival

Seara trecută a fost memorabilă pentru fanii AOA. Artiștii talentați au oferit o varietate impresionantă de genuri muzicale, satisfăcând toate gusturile și dorințele participanților.

 

Yny Sebi, artistul care a înnebunit mulțimea la ediția trecută a festivalului AOA, s-a întors cu entuziasm și bucurie pe plaja Ghioroc. Cu o carismă aparte, el a fost primit cu brațele deschise de fanii săi, care așteptau nerăbdători să îl revadă pe scenă. Artistul a oferit un spectacol impresionant, interacționând în mod constant cu publicul și creând o atmosferă de conexiune autentică. Mulțimea a cântat fiecare melodie alături de artist.

 

Cu nerăbdare și emoție în suflete, numeroșii fani a lui Azteca au fost într-o așteptare febrilă pentru a se bucura de o nouă experiență muzicală oferită de talentatul artist. Cu un stil unic și versatil, Azteca a reușit să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga țară, iar pe scena AOA, atmosfera a fost una incendiară. Cu o prezență scenică impresionantă și o voce puternică și melodică, Azteca a captat atenția și inimile audienței încă de la primele acorduri.

 

Cu fiecare notă, cu fiecare pas pe nisipul fin, plaja Ghioroc a fost transformată într-o arenă de dans și bucurie, unde participanții și-au eliberat emoțiile, s-au conectat cu muzica și cu ceilalți festivalieri. Această primă noapte de festival a demonstrat că Arad Open Air este mai mult decât un eveniment muzical obișnuit. Este un loc în care oamenii vin să se elibereze, să se conecteze și să aibă parte de o experiență completă, într-o atmosferă plină de magie și veselie.

 

Pe măsură ce prima noapte de festival s-a apropiat de final, răsăritul soarelui a luminat plaja Ghioroc, aducând cu sine promisiunea unui nou început și a altor momente de neuitat. Cu energie și cu zâmbetul pe buze, fanii AOA sunt pregătiți de următoarea zi a festivalului îndrăgit.

 

Ce urmează în ultima zi de festival

În seara aceasta, pe scenă vor urca Z3nn, MGK 666, Ian, FC DNB, Mike Kross, DJ Sava dar și mulți alți artiști, iar ultima noapte de distracție promite să fie una epică. Vremea este perfectă pentru dans pe plajă până la răsărit, iar artiștii sunt pregătiți să ofere momente memorabile celor prezenți.

 

Tokens și bilete

La fel ca în primele trei zile de festival, achizițiile se vor face pe bază de tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Jetoanele se pot achiziționa cu bani cash sau cu cardul, de la punctele special amenajate.

 

Abonamentele se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități.

 

Pentru siguranța celor prezenți, fiecare participant poate intra în incinta festivalului de maximum 2 ori înainte de ora 21:00 sau maximum o dată după ora 21:00. Cei care aleg să părăsească zona de festival după ora 21:00, vor putea intra doar dacă achiziționează un nou bilet de intrare.

 

Concertele încep de la ora 17:00, dar intrarea în festival se poate face începând cu ora 12:00, iar pentru a evita aglomerația, cei care au deja un abonament sunt rugați să vină începând cu prima parte a zilei. Biletele se vor putea cumpăra și la intrarea în festival.

 

Urmărește și conturile de social media pentru a fi la curent cu ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/ 

 

Galerie foto (536)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite