Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arad Open Air Festival, un puiuț de Untold în orașul meu! Fă-te mare, puiule…

Mie mi-a plăcut locația foarte mult, în special scena din hangar, pentru că acolo era cel mai cald. Și muzica… îmi aducea aminte de Untold.

Nu îmi venea să cred, un pui de Untold a apărut în Arad!

Arad Open Air Festival, un puiuț de Untold în orașul meu! Fă-te mare, puiule…
Comentează 1

Dacă toamna se numără bobocii, la mine toamna se numără festivalurile. Proaspăt întoarsă de la Vama Veche, am vrut să îmi iau rămas bun de la vară participând la ultimul festival care culmea, avea să fie organizat la mine în oraș. Nu ai nevoie de cazare, de transport, totul e la îndemâna ta și nici atunci să nu mergi? Daa, am auzit foarte multe persoane, că ele nu au ce căuta acolo, că nu este pe gustul lor, că acolo sunt doar drogați, că lor nu le place bubuiala, că e cu intrare, nu e ca la concertele moca de prin cartiere.
Vara asta a fost cea mai frumoasă din viața mea, am călătorit, am scris și nu am ratat nici un festival. Totul a început cu Neversea, după a urmat Untold-ul, Sunrise Festival iar acum Arad Open Air Festival. Sceptică din fire, eram curioasă cum va fi. Totuși e Arad. Au fost trei scene: Airplane Main Stage, Captain Stage și ABC Stage. Mie mi-a plăcut locația foarte mult, în special scena din hangar, mai ales că era cel mai cald acolo și muzica … îmi aducea aminte de Untold. Nu îmi venea să cred, un pui de Untold a apărut în Arad.
La mulți dintre arădeni le place gratis totul și nici atunci nu reușești să îi scoți din casă, însă acest festival și-a atins scopul. Am văzut foarte mulți arădeni, cunoscuți cu familii, cu copii care weekendul acesta s-au simțit bine și au ieșit din zona de confort.
Dragii mei, dacă noi nu susținem acest festival, cine să o facă ? Acest festival poate să crească și are toate șansele atâta timp cât noi arădenii cumpărăm bilete și nu mai așteptăm să intrăm gratuit. Am fost într-un fel hateră când am văzut că Aradul moare încet, însă în acest weekend am văzut altceva, am simțit pulsul orașului și am fost bucuroasă să văd atâta lume.
Acest festival poate crește de la an la an, desigur cu o publicitate mult mai amplă și mai bine pusă la punct, cu câteva teasere de calitate și cu nume mult mai mari în lineup-uri .
Chiar dacă nu îți place muzica techno, duminică ai avut ocazia să îl vezi pe Goran Bregovic împreună cu orchestra, care au făcut o atmosferă regală.

Eu am rămas impresionată de ATB, au reușit să ne aducă în lumea lor prin jocurile de lumini, prin melodiile prin care s-au făcut cunoscuți. În momentul când a început piesa ,, One more time” mulțimea era în extaz, și pentru câteva secunde am vrut să opresc timpul, si să dau pe repeat ,, One more time”.

Timișoreanul Paul Damixie ne-a purtat pe valurile muzicii house, iar cei de la Tofu Production(Fumiya Tanaka &Thomas Melchior ) m-au făcut să dansez încontinuu.

Cel mai mult mi-a plăcut Pascal Junior, care este un tânăr român din Constanța, studiază producție muzicală de doi ani în Marea Britanie iar piesele mixate de el la Captain Stage ne-au demonstrat că într-adevăr este un adevărat căpitan al muzicii deep house. Felul cum a intrat pe scenă a fost diferit de restul, ne-a făcut să vibrăm de la început și până la final.

Mă bucur că în sfârșit Aradul are un festival în vogă, cu ajutorul nostru va crește de la o ediție la alta și, cine știe?

În anii următorii poate vom avea ocazia să îl vedem pe Armin Van Buurren!

Pentru tine ,,How deep is your love” pentru muzică?

 

Corina Tămaș

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite