Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arad Open Air festival 2022 anunță cea de-a șasea ediție

În 8, 9 și 10 iulie, aeroportul din Arad va găzdui din nou artiști îndrăgiți și fanii lor, iubitorii de muzică bună, distracție și dans până la răsărit. Arad Open Air Festival se află deja la cea de-a șasea ediție, oferind publicului întâlniri cu nume celebre, activități de neuitat, scene pentru toate gusturile. Festivalul promite și anul acesta trei zile magice. 

Arad Open Air festival 2022 anunță cea de-a șasea ediție
Comentează 0

Arad Open Air Festival este compus din 72 de ore de muzică live, dj seturi și multe activități surpriză cu care organizatorii și-au obișnuit publicul. Timp de trei zile, melomanii se vor putea bucura de muzică bună, mâncare delicioasă, soare, apusuri pe aeroport și întâlniri cu artiștii preferați. În cele 5 ediții de până acum, pe scena aeroportului din Arad au urcat artiști precum: Goran Bregovic, Paul van Dyk, Outlandish, ATB, Mahmut Orhan și mulți alții.

Organizatorii le oferă fanilor festivalului posibilitatea de a achiziționa abonamente la preț de redus, timp de două săptămâni, până în 15 martie. Prețurile Early Bird sunt:

AOA REGULAR TICKET - 99 lei

AOA CAMPING TICKET -  149 lei

AOA VIP TICKET -  199 lei

AOA 5 Pack Tickets (buy 5 get 1 free)- 495 lei

„În aceste vremuri grele, ne bucurăm că putem oferi o mică bucurie și gândul la zile mai bune. Am ajuns deja la cea de-a șasea ediție a festivalului care adună în fiecare an iubitorii muzicii în vestul țării. Suntem recunoscători că avem alături atât de mulți oameni care apreciază eforturile noastre și care vin an de an pe aeroportul din Arad. Faptul că avem alături și artiști care ne sunt aproape la fiecare ediție ne onorează și ne oferă încredere. Abia așteptăm să ne vedem într-o perioadă mai bună.”

Evenimentul va respecta normele în vigoare din perioada respectivă, iar organizatorii vor actualiza constant informațiile legat de acest subiect.

Abonamentele Early Bird se pot achiziționa pe: https://www.openairfestival.ro/abonamente/.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului urmărește paginile de socializare: https://www.facebook.com/aradopenair, https://www.instagram.com/aradopenair/.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide