Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aproape 12 tone de deşeuri de materiale plastice şi cauciuc oprite la vamă de Garda de Mediu (FOTO)

Un nou transport de deşeuri a fost oprit la frontieră de comisarii Gărzii de Mediu, în această dimineaţă. Vorbim de aproape 12 tone de mizerii care ar fi trebuit să ajungă la o firmă din judeţul Timiş.

Aproape 12 tone de deşeuri de materiale plastice şi cauciuc oprite la vamă de Garda de Mediu (FOTO)
Comentează 0

„In cursul dimineții zilei de 27.02.2023 s-a prezentat în PTF Nădlac 2 (autostrada) un automărfar care transporta 65 bigbag-uri având o cantitate de 11.94 tone.

 În documentele prezentate la controlul efectuat de echipa compusă din comisari ai Gărzii Naționale de Mediu -Comisariatul Județean Arad și agenți ai Poliției de Frontieră transportul era constituit din deșeuri de materiale plastice şi de cauciuc.

În fapt, marfa transportată din Italia către un agent economic din jud.Timiș nu era conform cu documentele însoțitoare , în automărfar aflându-se  65 bigbag-uri deşeuri de tonere de imprimante.

Având în vedere neconcordanțele din documentele însoțitoare a transportului și marfa aflată în automărfar, transportului i s-a interzis intrarea în țară”, scriu pe Facebook reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad.

Sursa foto: Garda de Mediu Arad

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite