Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aprinderea beculețelor ce împodobesc Bradul de Crăciun, Christmas Parade, Iuliana Beregoi și cadouri de Moș Nicolae

 Aprinderea beculețelor ce împodobesc Bradul de Crăciun, Christmas Parade, Iuliana Beregoi și cadouri de Moș Nicolae
Comentează 0

În ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae începând cu ora 18,45 a avut loc mult așteptata festivitate de aprindere a beculețelor ce împodobesc Bradul de Crăciun din fața Palatului Administrativ.  Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură au pregătit şi în acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru a crea atmosfera specifică la sărbătoarea aprinderii luminițelor în bradul de Crăciun, o companie din Franța a adus în centrul Aradului magia iernii, prin personaje luminoase și feerice care au întruchipat îngeri de gheață și fulgi de nea, într-un spectacol magic, plin de farmec, Christmas Parade, care a fost urmat de un concert extraordinar susținut de tânăra solistă Iuliana Beregoi. La ora 18:45 a sosit și Moș Nicolae, cel care l-a asistat pe primarul Călin Bibarț la aprinderea luminițelor din Pomul de Crăciun.

 “Așa cum cere tradiția, în ajun de Moș Nicolae va fi un spectacol în fața bradului, vom aprinde împreună beculețele, după care pentru cei care se simt copii am pregătit cadouri. ”, ne-a ”divulgat” puțin înainte de program edilul Călin Bibarț.

Petrecerea a continuat apoi în Parcul Mihai Eminescu unde artiștii veniți tocmai din Franța  au încântat publicul cu o spectaculoasă Paradă de Crăciun.

Galerie foto (169)


Scrie un comentariu

trimite