Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple Watch Series 7: mai mult spațiu de afișare și suport pentru bicicliști

Apple Watch Series 7 a văzut în sfârșit lumina zilei. Compania cu sediul în Cupertino, California, a prezentat în 14 septembrie noile ceasuri inteligente. Noua serie de smartwatch-uri Apple se remarcă datorită unui design ușor diferit, dar compania americană a făcut unele modificări, față de seria anterioară și la interior. Apple Watch Series 7 a fost lansat alături de seria iPhone 13, aducând prima reproiectare la linia de ceasuri inteligente Apple.

Apple Watch Series 7: mai mult spațiu de afișare și suport pentru bicicliști
Comentează 0

Conform site-ului german WinFuture, marginile noilor modele Apple sunt mai subțiri, acestea măsoară acum doar 1,7 milimetri. Apple Watch 7 are acum un aspect mai rafinat care păstrează marginile rotunjite, dar cu rame mai subțiri. Afișajul aparent curbat se extinde până foarte aproape de marginile exterioare. În cele din urmă, acest lucru lasă mai mult spațiu pentru ecran și pentru celelalte elemente ale interfeței cu utilizatorul. Apple spune că poate afișa cu 50% mai mult text pentru mesaje, ceea ce face ca citirea pe smartwatch să fie mai plăcută.

În modul mereu pornit, Always On, afișajul ar trebui să fie cu aproximativ 70% mai luminos decât înainte, ceea ce face mai ușoară citirea conținutului, în special în medii luminoase. Acum afișajul mai mare face posibilă afișarea unei tastaturi virtuale complete pe care puteți scrie folosind gesturi pentru glisare.

Seria Apple Watch Series 7 este disponibilă în două dimensiuni: versiunea mică a crescut de la 40 la 41 milimetri, versiunea mai mare de la 44 la 45 milimetri. Vă reamintim că Samsung a lansat recent pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic în dimensiuni de 40 / 44 mm, respectiv 42, 46 mm, cu diferența că ceasurile Samsung sunt rotunde iar cele Apple sunt dreptunghiulare. Trebuie să recunoaștem că nu este o reproiectare atât de drastică pe cât ne așteptam. Ceasurile inteligente Apple sunt disponibile în diferite versiuni de culori și cu o mare varietate de curele. Încărcătorul asociat poate fi alimentat acum prin USB-C în locul vechiului USB-A.

Odată cu introducerea noii versiuni, Apple a adăugat, de asemenea, suport îmbunătățit pentru bicicliști la sistemul de operare WatchOS 8. Aici, pauzele și opririle la semafoarele roșii sunt mai bine recunoscute. Urmărirea fitness-ului include și perioadele când un utilizator este pe o bicicletă electronică, astfel încât consumul de calorii să poată fi calculat mai realist. În plus, ceasul poate trimite automat un apel de urgență dacă detectează o cădere bruscă a biciclistului.

De asemenea, nu există funcții noi de urmărire a sănătății - se pare că va trebui să așteptăm Apple Watch 8 de anul viitor pentru senzorii de tensiune arterială și un glucometru. Apple Watch series 7 are certificare IP6X, aceeași rezistență la apă WR50 ca modelele anterioare și mai multă durabilitate. Bateria este aceeași (se așteaptă 18 ore), dar se reîncarcă cu 33% mai repede.

În cele din urmă, noua serie Apple are mai multe îmbunătățiri mai degrabă decât schimbări revoluționare. Apple Watch Series 7 este disponibilă la un preț începând de la 399 de euro, în funcție de model și va fi la vânzare din toamnă.


Scrie un comentariu

trimite