Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple vrea să se adreseze cu iPhone-ul pliabil unui public mai tânăr

Apple vrea să se adreseze cu iPhone-ul pliabil unui public mai tânăr
Comentează 0

Mai multe informații sugerează că Apple va comercializa viitorul său iPhone pliabil către un public preponderent mai tânăr. Zvonurile sunt din ce în ce mai multe și toate cererile de brevet anterioare ne spun că Apple lucrează într-adevăr la un iPhone pliabil. Apple ar vrea să folosească „culori distractive” pentru iPhone-ul pliabil.

La sfârșitul anului trecut, mai multe informații au sugerat că Apple împreună cu producătorul său Foxconn au testat două versiuni pliabile diferite. Conform PhoneArena, unul dintre prototipuri ar fi semănat cu Samsung Galaxy Fold cu un mecanism de pliere asemănător cu deschiderea și închiderea unei cărți. Acest dispozitiv transformă un smartphone într-o tabletă când este deschis.

Celălalt factor de formă testat și cel pe care Apple ar fi dispus să-l folosească, este un pliabil în stil flip, similar cu Motorola Razr și Samsung Galaxy Z Flip. Acest design ar permite unui iPhone să se potrivească în siguranță într-un buzunar atunci când este necesar. Când smartphone-ul este deschis, v-a dezvălui un iPhone cu ecran mare. Zilele trecute, tipsterul Jon Prosser de la Front Page Tech a scris și el că Apple ar înclina spre designul tip clapetă pentru iPhone-ul pliabil. Zvonurile sugerează că Apple va comercializa iPhone-ul pliabil către un public mai tânăr.

Sursele lui Jon Prosser nu i-au putut oferi un motiv pentru care Apple a ales un design pliabil tip clamshell față celălalt tip carte, dar a spus că factorul de formă tip clapetă primește cea mai mare atenție de la Apple. Tipsterul a spus că Apple încearcă să lanseze acest smartphone într-o varietate de culori. Și acestea nu vor fi orice culori. Prosser se referă la ele drept „culori distractive”, care ne amintește de nuanțele vii mai luminoase ale modelelor iPhone 12 în comparație cu iPhone 12 Pro.

Acest lucru sugerează că Apple își va direcționa telefonul flip către un public mai tânăr. Asta nu înseamnă că Apple va oferi telefonul cu un preț mai mic.

În timp ce unele dintre zvonurile anterioare despre iPhone-ul pliabil fac apel la lansarea anul viitor și Prosser spune că proiectul nu este prea departe pentru a fi gata pentru o lansare în 2022. Se pare că Apple a comandat panouri pliabile de la Samsung Display pentru testare. Ne așteptăm ca firma sud-coreeană să furnizeze companiei Apple majoritatea panourilor flexibile necesare pentru acest viitor telefon pliabil. La urma urmei, Samsung Display este deja furnizorul principal de astfel de sticlă la nivel mondial și ecranele pliabile pentru Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip au demonstrat deja ce poate subsidiara Samsung.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite