Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Apple iPhone 15 Ultra este în lucru, va înlocui modelul Pro Max

Apple iPhone 15 Ultra este în lucru, va înlocui modelul Pro Max
Comentează 0

Apple a lansat recent seria iPhone 14, dar zvonurile și informațiile despre noua generație de iPhone 15 au început deja să apară online. Cel mai recent dintre ele se referă la cel mai mare model din serie, Apple iPhone 12 Ultra. Da, așa se va numi nu Apple iPhone 15 Pro Max.

Dacă este de crezut cel mai recent raport venit de la Mark Gurman de la Bloomberg, via GizmoChina, un cunoscut specialist în domeniul Apple, atunci gigantul tehnologic American din Cupertino a început să lucreze la un nou model Apple iPhone 15 Ultra care va înlocui modelul Max.

Acest nume Ultra ne duce cu gândul imediat la modelele companiei Samsung. Cele mai bune telefoane din seriile emblematice Samsung se numesc Samsung Galaxy S21 Ultra sau Galaxy S22 Ultra. De asemenea și defuncta serie Galaxy Note a avut modelele de top tot cu numele Ultra, cum ar fi Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Mark Gruman adaugă, de asemenea, că seria Apple iPhone 15 ar avea cea mai mare schimbare în designul seriei iPhone de la lansarea iPhone 12 în 2020. Printre unele schimbări majore, compania ar putea începe să ofere porturi USB-C pe iPhone-uri. Există, de asemenea, informații că toate modelele din seria iPhone 15 vor veni cu insula Dynamic Island, recent apărută pe seria iPhone 14.

Schimbarea numelui de la Pro Max la Ultra nu este surprinzătoare și are sens, având în vedere că seria Apple Watch include acum un model Ultra. Compania experimentează modelele iPhone de câțiva ani. După ce a lansat modelul Mini timp de doi ani, compania l-a abandonat pentru modelul Plus cu noul iPhone 14 Plus.

Vânzările pentru modelul Mini nu au fost grozave, așa că Apple a trecut la modelul Plus, presupunând că clienții nu sunt interesați de o formă compactă. Dar informațiile indică faptul că nici cifrele vânzărilor pentru noul Apple iPhone 14 Plus nu sunt bune, iar compania a redus producția pentru iPhone 14 pentru a crește producția modelelor Pro.

Sursa Foto: Apple

Cătălin Filea


Scrie un comentariu

trimite