Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anunțul meteorologilor. Când scăpăm de ploi și ce temperaturi vor fi în următoarele zile

Miercuri vom avea parte de ploi în toată țara, însă joi acestea vor fi slabe, iar vineri precipitațiile se vor restrânge și vor afecta doar zonele de nord și centru ale țării.

Anunțul meteorologilor. Când scăpăm de ploi și ce temperaturi vor fi în următoarele zile
Comentează 0

VREMEA JOI

Joi, vremea se va menţine predominant închisă. Temporar, va ploua slab, în sudul, centrul şi estul ţării şi local în rest, iar la munte, la altitudini mari, în special în jumătatea de vest a Carpaţilor Meridionali, vor mai fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade la Suceava şi 14 grade pe litoral la Constanta, conform REALITATEA TV.

În București, cerul va noros şi temporar va ploua. Vântul va sufla în general slab. 5-7 grade dimineata si o temperatura maximă în jurul valorii de 11 grade.

VREMEA VINERI

Vineri, vor fi înnorări în cea mai mare parte a ţării, însă doar trecător în special în nord-vest, centru şi nord, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime trec de 10 grade în aproape toată ţara şi ajung la 14 grade frecvent in jumătatea de sud, izolat poate şi 15 grade. Dimineaţa, local, se va semnala ceaţă îndeosebi în zonele joase de relief din sud.

În Bucuresti vor fi înnorări dar probabilitatea de ploaie este redusă. Vântul va sufla slab. Dimineaţa, 7-8 grade si la amiaza, 13-14 grade.


Scrie un comentariu

trimite