Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Antena 1 renunţă la meciurile din Liga 1 după nici două luni!

Antena 1 renunţă la meciurile din Liga 1 după nici două luni!
Comentează 1

Decizie surprinzătoare luată de Antena 1, la nici două luni după ce postul TV anunţase că va transmite partide de fotbal din Liga 1 în acest sezon (prima opţiune din fiecare etapă).

Conform Pagina de Media, Antena 1 a renunţat la difuzarea partidelor din Liga 1, din cauza audienţelor slabe făcute de meciurile transmise până acum. Este vorba de meciurile Pandurii - Steaua, Steaua - CFR Cluj, Botoşani - Steaua, Steaua - Dinamo, Steaua - ASA Târgu Mureş şi Dinamo - Petrolul.

"Duminică, pe intervalul pecare ar fi trebuit să fie meciul de fotbal, în program apare filmul Oră de vârf 2, cu Jackie Chan şi reluarea Splash! Vedete la apă", notează sursa citată.

Răspunsul oficial al Antenei 1

“Oferta de programe a Antenei 1 pentru aceasta toamna este extrem de diversa si consistenta. De luni pana duminica, zona de prime-time va fi acoperita de productii proprii. Ca urmare a acestei strategii meciurile de fotbal din Liga 1 nu se vor mai regasi in oferta de programe a postului.

Antena 1 lanseaza pe 9 septembrie noua grila de toamna, grila in care se vor regasi productii deja consacrate:X-Factor, Te cunosc de undeva, Poftiti pe la noi si Burlacita, dar si productii noi, bazate pe formate internationale de succes sau avand la baza idei originale: Ham Talent, Serifi de Romania si Am ceva sa-ti spun. Aventura, suspans, uimire, imprevizbil, empatie, bucurie, show-urile Antenei 1 din aceasta toamna vor oferi un mix complet de emotii si trairi telespectatorilor, aducand “Spectacolul – mereu aproape.”, a anunţat Antena 1, conform Paginademedia.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite