Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Andrei Gheorghe a murit, la doar 56 de ani. O viață dedicată presei

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, cunoscutul jurnalist de radio și TV, a fost găsit fără suflare, luni seară, în locuința sa. Jurnalistul avea doar 56 de ani. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe a murit, la doar 56 de ani. O viață dedicată presei
Comentează 2

A murit Andrei Gheorghe. Luni seara, în jurul orei 22:00, un om de serviciu a apelat numărul de urgență 112. Salvatorii l-au găsit în baia locuinței sale, fără suflare. Suferise un stop cardio-respirator. Jurnalistul avea 56 de ani.

Andrei Gheorghe, cunoscutul jurnalist de radio și TV, a murit luni, 19 martie 2018, la vârsta de 56 de ani. În noaptea de luni spre marţi, a fost dată publicităţii, pe surse, cauza decesului fostului jurnalist.

Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator, conform medicilor legişti prezenţi la locuinţa fostului jurnalist.

Potrivit unor surse judiciare,moartea lui Andrei Gheorghe a avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore față de momentul în care a fost găsit, adică luni la prânz. Poliţia va deschide în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Gușă: Andrei Gheorghe, un timid care se ascundea în spatele vorbelor grele

”Avea talentul de a arunca vorbe sau idei ca un bombardament. Nu l-am întâlnit de peste un an și chiar nu mai știu ce a făcut în ultima vreme. Când am auzit vestea mi s-a derulat rapid prin minte existența lui zbuciumată.

Mare talent Andrei Gheorghe! Un om care simțea extrem de bine ce se întâmplă în societate, foarte incomod, pentru că nu admitea să fie contrazis legat de principiile lui. Un jurnalist cu suflet de jurnalist care ardea tot timpul. Cred că toți cei care au lucrat cu el, de la Adrian Sârbu la Sorin Ovidiu Vîntu, îl regretă, chiar dacă a fost un jurnalist extrem de incomod.

Ultima dată când am colaborat a fost la Chișinău, acum opt ani.Nu-i mai plăcea în România. M-am trezit cu el la Chișinău, a zis că vrea să facă emisiuni în Republica Moldova, pentru că în România nu prea mai avea ce să facă și a făcut până la urmă. Credea altceva despre moldoveni, gândea extrem de pozitiv în ceea ce-i privește, și a fost dezamăgit. Era tobă de carte în ceea ce privește jurnalimul, valorile și ideile jurnalismului”, a declarat Cozmin Gușă, la Realitatea TV. 

Andrei Gheorghe, o viață dedicată presei

Andrei Gheorghe s-a născut în Rusia în 1962. Mama sa este rusoaică, iar tatăl său român. 

La începutul anilor '90, a fost reporter și realizator de emisiuni de radio, urmând ca mai târziu, în anii 2000, să prezinte o serie de emisiuni la televiziuni precum ProTV și Antena 1, unde a lucrat apoi și ca director de programe, respectiv consilier pe probleme de Marketing.

N-a stat departe nici de cinematografie sau muzică, având un rol minor în filmul ”Tinerețe fără tinerețe”, regizat de lui Francis Ford Coppola și colaborând cu formația Paraziții pentru albumul ”Irefutabil”.

La Realitatea TV, Andrei Gheorghe a realizat emisiunile "Politica, frate!" și "Am o știre pentru tine!".

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide