Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Andrei Ando: „Se repară drumul de acces pe platforma Curtici a Zonei Libere Curtici-Arad”

O veste bună pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Zona Liberă Curtici-Arad, pe platforma din oraşul Curtici. Intră în lucru drumul judeţean prin care se realizează accesul în Zona Liberă, un acces deteriorat, în acest moment, din cauza traficului crescut de autocamioane de mare tonaj. Valoarea proiectului, gestionat de Primăria Curtici, este de 12 milioane de lei.

Andrei Ando: „Se repară drumul de acces pe platforma Curtici a Zonei Libere Curtici-Arad”
Comentează 0

„Acest drum deserveşte şi Zona Liberă, şi terminalul intermodal dar şi compania care asigură depozitarea şi distribuirea a zeci de mii de autoturisme, pe toată suprafaţa României. Având în vedere traficul greu intens, o parte din şosea, cea de la intrarea pe platforma Zonei Libere, s-a deteriorat. Primăria oraşului Curtici a câştigat un proiect cu finanţare guvernamentală pentru modernizarea drumurilor judeţene 709 B şi 792 C, care cuprinde şi această porţiune de acces în Zonă”, a declarat Andrei Ando, preşedintele Consiliului de Administraţie al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Curtici-Arad.

În data de 15 iunie, Primăria Curtici va preda constructorului amplasamentul drumului, pentru a începe organizarea de şantier.


Scrie un comentariu

trimite