Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Anchetă în cazul femeii care ar fi fost bătută de un polițist pentru că nu purta mască / UPDATE: Dosar penal pentru purtare abuzivă

Anchetă în cazul incidentului de la Buteni, unde o femeie ar fi fost bătută pentru că nu purta mască pe stradă. Polițistul ar fi lăsat femeia inconștientă pe stradă iar aceasta a fost luată de o ambulanță și dusă la spitalul din Ineu. 

Anchetă în cazul femeii care ar fi fost bătută de un polițist pentru că nu purta mască / UPDATE: Dosar penal pentru purtare abuzivă
Comentează 0

Update 1 Dosar penal pentru purtare abuzivă

Potrivit reprezentanților IPJ Arad, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț. 


Potrivit reprezentanților IPJ Arad, ieri dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.

La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.


Scrie un comentariu

trimite