Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ANAF descinde în piețele din Arad și în vămi

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a declanșat „Operațiunea Scut", pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E, inspectorii fiind cu ochii pe piețele și vămile arădene în această perioadă.

ANAF descinde în piețele din Arad și în vămi
Comentează 1

De câteva zile, ANAF a intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea eliminării țigaretelor provenite din trafic ilicit.

”Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine și controalele efectuate de echipele mobile ale Direcției Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017”, precizează un comunciat de presă.

În cadrul acestei operațiuni, Direcția Generală a Vămilor va beneficia și de sprijinul Direcției Generale Antifraudă Fiscală și al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

”Combaterea traficului ilicit cu țigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ținta fiind reducerea traficului ilicit cu țigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E.”, mai arată comunicatul.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite