Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amiral în Zona Industrială Nord

Potrivit unui proiect de hotărâre pus, ieri, la transparență de Primărie, o stradă situată în Zona Industrială Nord va primi numele de strada Amiral.

Amiral în Zona Industrială Nord
Comentează 0

„Proiectul de hotărâre se referă la aprobarea atribuirii denumirii de stradă, în Zona Industrială Nord, terenului aflat în proprietatea SC DOMINUS SRL, identificat conform extrasului de carte funciară și potrivit planșei anexă, care face parte integrantă din prezenta hotărâre, astfel: - STRADA AMIRAL – CF nr. 338099 Arad. Se aprobă completarea Nomenclatorului stradal aprobat prin Hotărârea nr. 273/2010 a Consiliului Local al Municipiului Arad, cu denumirea nouă.

Se aprobă introducerea străzii la care se face referire în prezenta hotărâre în zona de impozitare corespunzătoare, zona ,,D’’.

Documentaţia poate fi consultată: pe pagina de internet a instituţiei,  accesând acest  link, la sediul instituţiei, la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, luni, marți, miercuri între orele  08:30 – 16:00, joi între orele 08:30 - 17:30, vineri între orele 08:30 - 13:30. Proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Serviciul Relaţii cu Publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 10 02 2024 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituţiei, la acest link, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: dezbaterepublica@primariaarad.ro sau prin poştă, pe adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluţiei, nr. 75.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a instituţiei, aici.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru cei interesaţi există şi posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociaţie legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituţie publică până la data de 10 02 2024”, transmit reprezentanții Primăriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite