Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Amenajarea parcării auto ”Piata Obor”, pe ultima sută de metri

Lucrările de amenajare a parcării de pe strada Pădurii au intrat în linie dreaptă. Constructorul a început de miercuri, 15 noiembrie 2017, să toarne covorul asfaltic.

Amenajarea parcării auto ”Piata Obor”, pe ultima sută de metri
Comentează 0

Parcarea din zona pieţei Obor este amenajată pe segmentul cuprins între strada Căpitan Ignat și Cimitirul Pomenirea. Este prevăzută cu 310 locuri de parcare, la 45 de grade.  Alte 10 locuri sunt  rezervate  persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea va avea sistem de iluminat propriu.

Pe întregul traseu al platformei parcării vor fi amenajate trotuarele și zonele verzi, va fi sporită capacitatea portantă a platformei  și se va  asigura evacuarea apelor de suprafață.

Realizarea lucrărilor de reamenajare a parcării auto ”Piata Obor ” va îmbunătăți considerabil viabilitatea, capacitatea de circulație a autovehiculelor și pietonilor şi va duce la sporirea  confortului și siguranței circulației în zonă.

Valoarea investiției este estimată la 1.615.550,56 lei (inclusiv TVA).

Termenul de finalizare este 30.11.2017, care poate suferi unele decalări în  funcție de condițiile atmosferice.

În momentul finalizării lucrărilor, Piaţa Obor va avea un aspect modern, astfel încât arădenii care își fac cumpărăturile în zonă să beneficieze de condiții civilizate.

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite