Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ambasadorul SUA în România, Excelența Sa, Dl. Hans G. Klemm în vizită la Astra Rail Industries S.A. din Arad (FOTO)

Ambasadorul SUA în România, Excelența Sa, Dl. Hans G. Klemm în vizită la  Astra Rail Industries S.A. din Arad (FOTO)
Comentează 1

In data de 8 noiembrie Astra Rail Industries S.A. din Arad l-a intampinat pe Ambasadorul SUA in Romania, Excelenta Sa, Dl. Hans G. Klemm, pentru o scurta vizita la cel mai nou punct de lucru Greenbrier in Romania. Domnul ambasador a fost insotit de dl. Matthew Jones, dl. Alexandru Climescu, specialist in stiinte politice si dl. Lucian Crusoveanu, specialist in relatii publice.

Principalul obiectiv al acestei vizite a fost acela de a arata suportul pentru noua companie fuzionata sub steag american.

„Realizarea acestei fuziuni reprezinta un moment special pentru compania noastra si pentru orasul Arad. Este o oportunitate incredibila de a ne imbunatati si extinde produsele in ampla industrie feroviara.

Imbinand administrarea eficienta a Astra Rail Industries S.A. si pe cea a Wagony Swidnica din Polonia, suntem increzatori in capacitatea noastra de a profita de aceasta oportunitate si de a ne mentine pozitia de lider pe acest segment.

Suntem mai mult decat onorati sa il avem alaturi de noi pe insusi Ambasadorul SUA in Romania, ca prim reprezentant oficial care ne viziteaza de la nasterea Greenbrier Europe,” a declarat dl. Bernd Boese, CEO Greenbrier Europe.

GREENBRIER EUROPE a luat fiinta in iunie 2017 prin fuzionarea companiilor The Greenbrier Companies, Inc. (NYSE: GBX) si Astra Rail Management GmbH pentru a oferi clientilor o capacitate de productie si servicii in Europa la o scara mai ampla si cu eficienta sporita.

Cu un total de peste 4000 de angajati (2400 angajati in Romania si 1650 angajati in Polonia), Wagony Świdnica si Astra Rail Industries S.A. dezvolta si produc vagoane si boghiuri. Greenbrier Europe deruleaza proiecte in trei birouri de inginerie amplasate in Polonia, Romania si Slovacia. 

Succesul Greenbrier are la baza o forta de munca bine calificata, motivata si cu o vasta experienta. Cu un numar total de peste 4000 angajati, dintre care 2400 angajati in fabricile din Romania si 1650 in Polonia.

Greenbrier, cu sediul central in Lake Oswego, Oregon, este un furnizor de top de echipamente de transport si servicii pentru industria feroviara.

In 1998 compania Świdnica a fost achizitionata de catre The Greenbrier Companies/U.S. pentru a se apropia de modelul companiei furnizoare de servicii complete, in 2011-2012 Wagony Świdnica  a achizitionat doua ateliere de reparatii in Polonia: ZNTK” Oława” si ZTK”SIARKOPOL”.

In 2012, dl. Thomas Manns, om de afaceri german, a cumparat proprietatile Astra Rail Industries si impreuna cu dl. Bernd Böse, care conduce activitatea operationala a Astra Rail Industries, a construit afacerea bazata pe mai multe fabrici dezvoltand-o intr-o operatiune deosebit de profitabila cu trei fabrici de productie, inginerie si reparatii in Arad, Severin si Caracal, Romania in decursul a doar catorva ani.  

 

C. P. 

 

 

Galerie foto (108)


Scrie un comentariu

trimite