Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ambasadorul Iordaniei în România, la Arad: „În Iordania, toate spitalele de stat au directori absolvenţi de studii în România”

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a primit, astăzi, vizita oficială a Excelenţei Sale Saker MALKAWI, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Haşemit al Iordaniei la Bucureşti. Vizita a avut loc în contextul încheierii misiunii domnului ambasador în România, în luna mai a acestui an. Excelenţa Sa a fost însoţit de doi oameni de afaceri iordanieni, investitori în regiunea de vest a ţării noastre.

Ambasadorul Iordaniei în România, la Arad: „În Iordania, toate spitalele de stat au directori absolvenţi de studii în România”
Comentează 0

În cadrul întrevederii, preşedintele Consiliului Judeţean a prezentat oficialului din Iordania potenţialul judeţului Arad. Discuţiile s-au axat pe domenii precum agricultura, sănătatea şi educaţia.

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a insistat asupra facilităţilor pe care investitorii non-UE le pot obţine în Zona Liberă Arad – Curtici, dar şi asupra altor oportunităţi de investiţii din judeţul Arad.

La rândul său Excelența SA Saker MALKAWI s-a arătat interesat de potenţialul agricol al judeţului nostru, solicitând informaţii pe care şi-a luat angajamentul de a le transmite oamenilor de afaceri din Iordania.

De asemenea Excelenţa Sa a abordat tema educaţiei subliniind numărul mare de studenţi iordanieni care învaţă în universităţile din România şi se întorc să profeseze în ţara natală, ajungând în funcţii importante.

„În Iordania, toate spitalele de stat au directori absolvenţi de studii în România şi nu există nicio primărie sau un minister care să nu aibă funcţionari de conducere care au învăţat în ţara dumneavoastră. De asemenea în toate guvernele din Iordania, de până acum, au fost miniştri absolvenţi de facultăţi româneşti”, a declarant ambasadorul Regatului Haşemit al Iordaniei la Bucureşti.

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite