Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alte 14 medalii scoase din apă de înotătorii masters ai CSM Arad

Alte 14 medalii scoase din apă de înotătorii masters ai CSM Arad
Comentează 0

Recent a avut loc  în Ungaria,la Totkomlos, a XII a ediţie a Concursului Internaţional de Înot Masters. CSM Arad a fost reprezentat de şase sportivi, cu rezultate foarte bune.

Astfel, Pintican Cristian a cucerit două medalii de aur la 33 m spate şi 33 m fluture şi o medalie de argint la 33 m liber. Karpati Adalbert a reuşit să câştige o medalie de bronz la 33 m fluture, Mladin Cristian a câştigat două medalii de bronz la 33 m fluture şi 33 m liber ,o medalie de aur la 33 m spate şi o medalie de argint la 33 m mixt. Norbert Rusu a obţinut două medalii de argint la 33 m bras şi 133 m mixt şi o medalie de bronz la 33 m spate.Botezatu Honoriu a cucerit  trei medalii de aur la 33 m liber,33 m fluture şi 33 m spate. În timp ce Romeo Damian s-a clasat pe locul 5 la 33 m liber.

În proba de ştafetă,4X 33 m liber,în componenţa Romeo Damian,Honoriu Botezatu, Mladin Cristian şi Pintican Cristian, echipa CSM Arad a obţinut medalia de bronz, iar în proba de ştafetă 4X 33 m mixt,în componenţa Mladin Cristian,Cristian Pintican,Norbert Rusu şi Honoriu Botezatu ,echipa arădeană a obţinut medalia de argint.

Premierea a fost făcută de preşedintele Asociaţiei Naţionale de Înot Masters din Ungaria,Nagy Norbert.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide