Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Alt fugar de la locul faptei căutat de un arădean care și-a găsit mașina turtită

Cazurile în care mașini parcate sunt lovite de altele aflate în trafic, ale căror șoferi fug fără să-și asume vreo responsabilitate, sunt la ordinea zilei în Arad.

FOTO | Alt fugar de la locul faptei căutat de un arădean care și-a găsit mașina turtită
Comentează 1

Tot mai mulți proprietari de mașini postează pe rețelele de socializare apeluri prin care cer ajutor de la arădeni pentru prinderea unor șoferi care au fugit de la locul faptei, după ce au provocat pagube în trafic.

Este și cazul proprietarului unui Opel care a observat, miercuri dimineață, că portiera șoferului este turtită, după ce a fost lovită în timp ce mașina era parcată pe marginea drumului, în zona Fortuna. Omul a postat fotografii și un mesaj, sperând că făptuitorul a fost văzut de cineva.

”Astăzi dimineață când am mers la mașină mi-am găsit-o lovită. Autoturismul era staționat în zona Fortuna, aproape de stația de taxi, de vreo două zile. Aseară am trecut prin zonă, dar nu am observat dacă ușa era îndoită, deoarece eram cu alt autoturism și nu am fost foarte atent. Ultima dată când sigur nu era lovită a fost cu două zile în urmă. Dacă e cineva care poate să îmi dea orice fel de informație despre incident, îl rog frumos sa mă contacteaze pe Facebook sau la tel. 0771084138. Vă mulțumesc!”, a scris arădeanul pe rețeaua de socializare.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite