Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alertă: Un avion TAROM spre Amsterdam, întors din zbor după fisurarea unui geam

Compania TAROM informează asupra întoarcerii din cursă a aeronavei de tip Boeing 737-700, cu destinația Amsterdam, din motive tehnice.

Alertă: Un avion TAROM spre Amsterdam, întors din zbor după fisurarea unui geam
Comentează 0

”Decizia comandantului de a întoarce aeronava din cursă respectă întocmai normele și procedurile de siguranță și securitate de aviație civilă. Motivul cunoscut la acest moment este fisurarea unui geam exterior, cu rol pur decorativ.

Dorim să subliniem, încă de la început, că siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nu a fost pusă nici o clipă în pericol. Geamul care a suferit modificări - în exteriorul aeronavei - are un rol decorativ. Pasagerii sunt protejați de încă două straturi de material special, care nu au suferit nici un fel de modificare în timpul zborului.

Apreciem reacția rapidă a echipajului nostru și profesionalismul cu care au tratat acest eveniment. În același timp, ne cerem scuze în fața pasagerilor noștri și le extindem cele mai sincere mulțumiri pentru respectarea indicațiilor personalului de zbor.

Aeronava va fi înlocuită cu maximă celeritate pentru a duce pasagerii la destinație în condiții de maximă siguranță și confort. În acest moment estimăm o întârziere de 2 ore.

Din momentul aterizării, aeronava de tip Boeing 737-700 va fi supusă verificărilor tehnice amănunțite”, a precizat un comunicat TAROM.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite