Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ALERTĂ ÎN SUA: O maşină a intrat în plin în pietoni, la New York LIVE VIDEO

Incidentul a avut loc în Times Square. O mașină a intrat în plin în pietonii aflați pe troturar, autorităţile anunţând cel puţin zece răniţi.

ALERTĂ ÎN SUA: O maşină a intrat în plin în pietoni, la New York LIVE VIDEO
Comentează 0

UPDATE: Şoferul din Times Square, un fost militar cu cazier judiciar, a lovit 23 de persoane, dintre care o femeie a decedat, anunţă primarul Bill de Blasio. ”În baza informaţiilor de care dispunem pentru moment nu există vreun indiciu potrivit căruia ar fi fost vorba despre un act de terorism”, a declarat primarul New Yorkului într-o conferinţă de presă la faţa locului.

Bărbatul care a fost reţinut a fost identificat drept Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani.

UPDATE: Bărbatul reţinut joi în Times Square este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor, a declarat poliţia din New York citată de CBS, scrie BBC News, care adaugă că FBI a deschis o anchetă.

UPDATE: Aproximativ 20 de oameni au fost răniţi, iar o persoană a murit în urma incidentului produs la News York, unde o maşină a intrat într-un grup de pietoni în Times Square, a declarat joi un oficial în domeniul aplicării legii pentru The Associated Press. Şoferul vehiculului, care a fost reţinut, este suspectat că a condus maşina în timp ce se afla în incapacitatea de a face acest lucru, adică în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor.

UPDATE: Cel puţin un mort şi 12 răniţi, după ce un bărbat a intrat cu un vehicul într-un grup de pietoni, în New York / Poliţie: Incidentul rutier din New York nu este act terorist.

UPDATE: Cel puţin 13 persoane primeau joi îngrijiri în Times Square, la New York, după ce au fost rănite de un vehicul care a intrat în pietoni, părând că ar fi ucis o persoană, după care şoferul a fost reţinut, scrie BBC News.

Vehicului ar fi intrat pe trotuar într-o zonă frecventată de turişti, la intersecţia dintre 7th Avenue and 45th St.

Poliţia ar fi anunţat că şoferul ar fi "pierdut controlul volanului" şi că ar fi vorba despre un accident.

 

UPDATE: Conform unor surse citate de presa americană, şoferul a fost imobilizat şi reţinut. Potrivit martorilor, pare a fi un incident deliberat. Poliţia analizează circumstanţele producerii incidentului rutier, neexcluzând nicio ipoteză.

O mașină a intrat în plin în mulțime, joi, la Time Square, în New York. Mai multe persoane au fost rănite şi cel puţin o persoană a murit.

LIVE VIDEO

 

Șoferul mașinii a fost arestat, potrivit Reuters. Accesul a fost blocat în clădirile în vecinătatea cărora s-a petrecut incidentul. Poliția i-a sfătuit pe oameni să rămână în casă.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite