Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alegeți un termostat centrală de calitate pentru a optimiza eficient încălzirea locuinței!

În cazul în care vă numărați printre aceia cărora le este dificil să mențină o anumită temperatură în casă sau vi se pare că plătiți prea mult pentru încălzirea locuinței sau pentru încălzirea firmei pe care o conduceți, înseamnă că nu aveți montat un termostat potrivit pentru centrală.

Alegeți un termostat centrală de calitate pentru a optimiza eficient încălzirea locuinței!
Comentează 0

Indiferent că discutăm despre o centrală electrică sau despre o centrală pe gaz, un termostat centrala este absolut necesar pentru o utilizare optimă a energiei utilizate. În această perioadă în care atât electricitatea cât și gazele s-au scumpit simțitor, un astfel de dispozitiv montat la sistemul de încălzire, este mai mult decât necesar, iar prețul de achiziție nu este deloc mare. 

În continuare, iată care sunt câteva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoașteți cu privire la aceste termostate pentru centralele termice și de ce trebuie să achiziționați un astfel de dispozitiv în cazul în care nu aveți unul montat. 

Un termostat centrala este util pentru scăderea facturilor

Folosind un termostat potrivit și de calitate pentru centrala dumneavoastră de acasă, cu siguranță cheltuielile lunare vor scădea considerabil. Motivul principal este faptul că se reduce foarte mult pierderea inutilă deoarece vei avea posibilitatea de a seta nu doar temperatura pe care o dorești, ci și intervalul orar în care să funcționeze. În cea mai mare parte a cazurilor, temperatura medie recomandată și preferată de oameni, este de 20-21 sau poate chiar 22 grade Celsius. Utilizând un termostat, aveți posibilitatea de a seta temperatura pe care o doriți în casă, astfel încât centrala să pornească în momentul în care temperatura începe să scadă și să se oprească atunci când se atinge temperatura dorită. În plus, în momentul în care plecați de acasă, puteți seta termostatul la o temperatură de 18 grade Celsius de exemplu, astfel încât să se păstreze o temperatură acceptabilă, dar fără a consuma prea multă energie în mod inutil în momentul în care nu sunteți acasă.

Există mai multe tipuri de dispozitive când discutăm despre un termostat centrală

În momentul în care veți alege termostatul potrivit pentru locuință dumneavoastră, aveți posibilitatea de a alege dintre un termostat cu fir sau un termostat centrală fără fir – wireless. Un termostat centrală fără fir funcționează pe baza unor unde radio și este un model ceva mai scump, însă mult mai eficient și mai confortabil de utilizat. În plus, mai există și acele termostate care se pot conecta prin internet la smartphone, și care se poate utiliza de la distanță și programa indiferent de locul în care vă aflați.

Unde se amplasează corect un termostat centrală?

În ceea ce privește amplasarea, un termostat centrală se montează ideal la aproximativ 1,5m înălțime față de podea, deoarece acolo este o zonă în care aerul circulă natural, astfel nu o să existe influențe de curent sau de surse electrice. În plus, aerul cald se ridică, fapt pentru care, dacă termostatul va fi amplasat la o înălțime prea mare, s-ar putea ca temperatura setată să nu fie tocmai temperatura ambientală dorită. Montarea lui nu este dificilă și o puteți face chiar și dumneavoastră, astfel vă puteți bucura rapid de beneficiile unui termostat de ambient. Totuși, dacă nu sunteți siguri, este recomandat să apelați la ajutorul unor specialiști în domeniu, astfel încât să vă puteți bucura de tot confortul dorit de la propria locuință.

Totulpentruinstalatii.ro are soluția perfectă pentru cei care caută un termostat centrală potrivit

Printr-o simplă comandă online, puteți achiziționa la un raport calitate/preț extrem de avantajos, termostatul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Puteți găsi aici fie un termostat centrala cu fir, fie un termostat centrala fără fir, sau inclusiv un termostat centrală cu tehnologie WiFi care se poate utiliza de la distanță prin intermediul smartphone-ului și al unei aplicații disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS.

Folosirea unui termostat de calitate precum sunt cele comercializate prin intermediul celor de la Totulpentruinstalatii.ro, vă ajută să economisiți bani. Cu ajutorul unui termostat aveți posibilitatea de a seta temperatura ideală și intervalul orar în care iți dorești să iți fie furnizată căldura în propria casă de către sistemul de încălzire, indiferent că discutăm despre o centrală electrică sau centrală pe gaze. Termostatul este ideal pentru că vă ajută să controlați activitatea sistemului de încălzire după cum doriți, astfel încât să puteți asigura în orice moment al zilei, temperatura potrivită fie că sunteți acasă sau la job. Ai posibilitatea fie de a alege un termostat cu fir sau unul wireless care poate să fie amplasat în orice încăpere a casei, precum și un termostat cu WiFi care se poate controla de la distanță. În momentul în care doriți montarea unui termostat centrală, este important să alegeți o cameră principală care va ghida temperatura în toată casa. 

Alegeți termostatul în funcție de nevoile pe care doriți să vi le îndeplinească, simplu și rapid accesând Totulpentruinstalatii.ro!


Scrie un comentariu

trimite