Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alege un tricou aniversar pentru fiecare moment unic din viața ta!

Alege un tricou aniversar pentru fiecare moment unic din viața ta!
Comentează 0

De ce să nu marchezi fiecare ocazie unică din viața ta cu un tricou aniversar personalizat? Nașterea primului copil, majoratul, căsătoria, promovarea unui examen, terminarea școlii sau orice alt eveniment pe care îl consideri semnificativ va rămâne pentru totdeauna în mintea ta.

De ce să nu ai și amintiri palpabile? De ce să nu marchezi astfel de momente cu câte un tricou aniversar personalizat corespunzător? Fie că le porți în ACELE momente și ulterior alegi să le pui într-o ramă, pe post de tablou, fie că le păstrezi într-un loc sigur, în dulapul cu amintiri, tricourile aniversare reprezintă idei mici, dar de efect, pentru a marca o bucurie sau o emoție puternică. Nu ai idei pentru astfel de amintiri? Îți oferim noi suficiente!

Idei creative pentru cele mai deosebite tricouri aniversare

Ocaziile în care poți purta haine personalizate pentru a marca momentele importante din viața ta sunt multiple, însă uneori ideile pot întârzia să apară. Dacă te afli în postura celui care își dorește să ofere un astfel de cadou, urmând să personalizeze unul sau mai multe tricouri aniversare, ideile următoare îți pot veni în ajutor:

  1. Tricouri aniversare pentru naștere

Desigur, nașterea primului copil este de departe unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei. Valul impresionant de sentimente pe care orice mămică îl resimte în acea perioadă nu poate fi comparat cu nicio altă emoție, susțin acestea. Poate fi deci o idee excelentă ca acest moment să fie marcat cu un tricou personalizat. Ce se poate imprima însă pe acesta? Posibilitățile sunt multiple: de la clasicele citate cu Loading...baby on the way și Watch out, i’m coming! până la numele nou-născutului alături de mici urme de piciorușe sau chiar ultima ecografie a micuțului.

  1. Tricouri aniversare pentru terminarea școlii/a facultății

Poate că pentru unii terminarea anilor de studiu reprezintă un motiv de tristețe/melancolie, căci își doreau să mai copilărească puțin înainte de a începe viața de adult. Pentru alții însă reprezintă un motiv de fericire, tratând acest moment ca pe o eliberare completă. Oricare ar fi situația, merită să marchezi sfârșitul anilor de școală cu un tricou aniversar, adaptat cu mesajul potrivit, în funcție de sentimentele pe care le nutrești față de acest eveniment. Poți face referire la anumite filme, de ex. imprimând pe tricou mesajul Dobby is free now, sau chiar mesaje sarcastice, de tipul Fuck this shit i’m out. Pe de cealaltă parte, poți imprima și versuri din celebrul cântec de pe coloana sonoră a filmului Liceeni, dacă emoțiile tale se îndreaptă către această zonă.

  1. Tricouri aniversare pentru majorat

Moment important în viața oricărei persoane, împlinirea vârstei de 18 ani reprezintă începutul libertății, dar și a vieții de adult. Până la maturitate însă, este important să te bucuri de ziua de naștere așa cum se cuvine. Acum, dacă ești în postura sărbătoritului și vrei ca toți invitații tăi să poarte, măcar pentru ședința foto, aceleași tricouri, le poți imprima pe acestea cu versurile celebrului cântec de la Vama Veche: Am doar 18 ani, Sunt nebun, iubesc și nu am bani! sau o variantă asemănătoare, poate în engleză. În schimb, dacă te afli în postura celui care oferă un tricou pentru o zi de naștere memorabilă, alege mesaje de genul Now you’re 18, it’s time to start buying your own drinks!

  1. Tricouri aniversare pentru căsătorie

Aici lucrurile sunt mai complexe. Există tricouri pentru mirese, inscripționate cu mesaje de tipul Bride to be, Last fling before the ring și altele asemănătoare. Apoi, există și varianta tricourilor de după nuntă, de la așa numita ciorbă de potroace, unde ambii miri pot purta tricouri inscripționate cu mesaje asemănătoare, dar adaptate pentru fiecare, de tipul Am făcut-o și pe asta!, Guess who is the boss now etc.

Tricouri aniversare? Încearcă RUVIX!

Pentru toate aceste mesaje sau pentru alte variante, apelează la compania RUVIX, specializată pe servicii de personalizare a articolelor vestimentare sau non vestimentare.

Precizia printului, calitatea materialelor din care produsele sunt realizate și prețurile accesibile sunt cele mai mari atuuri ale companiei. Nu ezita, deci, să apelezi la serviciile lor pentru a marca momentele unice din viața ta!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite