Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alcoolemii record, în weekend

Oamenii legii au prins mai mulți șoferi conducând în stare avansată de ebrietate. 

Alcoolemii record, în weekend
Comentează 0

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic, în seara zilei de 23 octombrie 2021, un arădean de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism în zona pădurii Ceala, având o îmbibație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În Vinga, un bărbat din localitate, în vârstă de 50 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost depistat, pe o stradă din Vladimirescu, un cetățean ucrainean de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

Au mai fost depistați în trafic, în timp ce conduceau sub influența alcoolului : în Ineu, un bărbat de 60 de ani, din localitate (0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat), și în Nădab, un tânăr de 21 de ani, fără permis și cu o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cei în cauză sunt cercetați pentru conducerea sub influența alcoolului. 


Scrie un comentariu

trimite